Gør jeres hjemmeside unik og personlig med gode billeder. Den bedste måde med det bedste resultat opnås med en fotograf. Slip for de slørede, ude af fokus billeder, vis jer frem på bedst tænkelige vis. Lækre billeder fortæller mere end ord

Når vi designer nye hjemmesider til klubber, foreninger og organisationer kommer det altid op. 

  • Hvad med billeder? 
  • Har vi nogle gode? 
  • Er de nye? 
  • Hvem kan skaffe dem? 
Som regel er der ikke er nogle gode nye billeder.

 

Det løser sig nu.

 

Vi har påbegyndt et samarbejde med 2 meget dygtige professionelle fotografer, Morten og Martin der kan skyde de bedste og mest nærværende billeder I kan forestille jer.

 

Se det hele lidt fra oven

En hjemmeside er jeres vindue udadtil, og der skal være billeder. Gode billeder i god kvalitet der "sælger" og præsenterer jer på den måde I fortjener.

Video kan noget billeder ikke kan. En præsentation af jer, jeres trænere, jeres sport, jeres service fortæller så meget om jer, som intet andet medie kan. Prøv at klikke på videoen herunder.  

Vi kender jeres behov og jeres ønsker. Vi har til dato designet mere end 3000 hjemmesider til foreninger, klubber og organisationer. Vi ved hvad der virker og vi ved hvad der skal til for at skabe den bedste oplevelse for jeres medlemmer, jeres frivillige og alle der besøger hjemmesiden.

Du kan allerede nu bestille en af vore to pakker herunder.

Når du har bestilt modtager du en mail med link til en kalender hvor du kan vælge det tidspunkt der passer jer bedst for besøg af fotografen. Klubmodul hjælper jer efterfølgende med at præsentere billeder og video på jeres hjemmeside, det er inkluderet i begge pakker.

1

Pakke 1 

Fotografen kommer ud til jer, på det tidspunkt i vælger. I får 10 lækre billeder i høj opløsning i selv vælger blandt et udvalg fotografen præsenterer for jer. I får en video, der varer 45 sek. når den er færdigklippet og professionelt redigeret. I kan optage lige det I gerne vil vise. Videoen kan I vise på hjemmesiden eller andre steder.

4.999,-
2

Pakke 2

Fotografen kommer ud til jer, på det tidspunkt i vælger. Her får I 30 lækrebilleder i høj opløsning i selv vælger blandt et udvalg fotografen præsenterer for jer. I får en video, der varer 60 sek. når den er færdigklippet og professionelt redigeret. I kan optage lige det I gerne vil vise. Videoen kan I vise på hjemmesiden eller andre steder.

6.999,-