Landets førende og foretrukne løsning

Klubmodul ønsker at favne bredt, ramme præcist og inddrage flest mulige aspekter

Klubmodul ApS blev stiftet i 2008 og er i dag landets førende og foretrukne løsning blandt tusindvis af klubber, foreninger og organisationer. Klubmodul anvendes også af en række specialforbund med særligt tilpassede løsninger til netop deres behov. Klubmodul leverer et online administrations- og medlemssystem, der indeholder en komplet suite af softwareløsninger – alle designet og udviklet til foreninger.

En typisk dag sker følgende på Klubmodul

9.000

administratorer, trænere og instruktører logger ind

3.000

SMS’er bliver sendt

25.000

mails bliver sendt

2.000

betalinger foretages

Vi lytter til jer

Hos Klubmodul ved vi, at et system kun virker godt og giver det ønskede resultat, hvis det kan dække ALLE facetter – behov og krav. Det gør Klubmodul. Og det tør vi godt sige uden at ryste på hænderne.

Klubmodul tilstræber altid at udvikle løsninger i samarbejde med brugerne med det formål at udvikle en løsning, der favner bredt, rammer præcist og inddrager flest mulige aspekter fra hverdagen, så alle brugere involveres bedst muligt.

Tusindvis af timer er derfor gået med at teste nye forslag og ideer, programmere og teste igen, for hele tiden at udvikle Klubmodul til jeres behov.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev, for altid at være opdateret på det nyeste der sker med Klubmodul.

Tusindvis af nicheløsninger

Ingen løsning er 100% ens – vi kan imødekomme jeres særlige ønsker og behov

Der er stor forskel på, hvordan en bestyrelse arbejder i en forening, et forbund eller på en danseskole, der drives som en kommerciel forretning. Hele prisstukturen og medlemsstrukturen skal tilpasses for at kæde det hele sammen i et overordnet regnskab. Det samme gælder kontingentbetalinger, events, tilmeldinger – alt efter hvilke behov og krav I har.

Hos Klubmodul er vi drevet af et behov for at skabe en komplet suite af løsninger, der fungerer for alle. Vi har derfor udviklet tusindvis af nicheløsninger, som dækker de særlige behov der kan være i fx håndboldklubben, på danseskolen og i Danmarks civile Hundeførerforening. Derfor kan vi levere en standardiseret løsning, som kan imødekomme de individuelle udfordringer, ønsker og behov, I har.

Du får med Klubmodul vished og tryghed for, at vi sammen med vores brugere har en fælles løsning på de områder, som har betydning for jer.

Jeres succes er vores succes

Vi supporterer jer hele vejen – sådan skaber vi sammen en succes

Vi hjælper mere end 2.000 klubber, foreninger og lignende. Det betyder, at vi i dag har over 1. million medlemmer, som benytter Klubmodul.

Vi dikterer aldrig. Vi finder løsning på jeres behov sammen med jer og supporterer jer hele vejen. Det tror vi skaber en fælles succes.

Ser det spændende ud?

Så kontakt os på salg@klubmodul.dk eller bestil et opkald i formularen nedenfor, for at snakke nærmere om mulighederne.
Eller spring alle formaliteterne over og bestil Klubmodul med det samme.

Et par spørgsmål? Book et telefonmøde
Jeg er overbevist. Bestil klubmodul nu