Optimal fysisk sikkerhed

Vores topmoderne servere er beskyttet bag lås og slå døgnet rundt. Der er fuld overvågning altid og kun autoriseret personale har adgang til datacenteret. Diverse foranstaltninger i samarbejde med personalet yder beskyttelse mod uautoriseret adgang og gennembrud.

Jævnligt opdateret infrastruktur

Vores software infrastruktur opdateres jævnligt med de seneste sikkerhedsopdateringer. Klubmodul kører på et dedikeret netværk som er sikret bag firewalls og minutiøst overvågning. Sikkerhed, oppetider og tilgængelighed er flygtige begreber det ved vi, dog samarbejder vi med eksperter på området for, at tilsikre, at vi konstant er "up to date" med den bedste og mest effektive løsning inden for websikkerhed.

Fuld redundans på alle store systemer

Vore servere — fra strømforsyninger til internet forbindelsen til lyset i serverrummet — kører med fuld redundans. Vores system er sat op til at kunne køre selv hvis andre elementer fejler.

Betalingstransaktioner er sikrede

Alle kreditkort-transaktioner er beskyttet via vores samarbejde med DIBS som anvender de seneste og bedste krypteringer. Samme type kryptering som er anvendt af førende banker og internetforretninger. Klubmodul eller vore kunder gemmer ikke kreditkort informationer lokalt eller på egne servere.

Har du en bekymring? Eller behov for at melde en fejl

Du er velkommen til at skrive eller ringe til os med sikkerhedsspørgsmål og vi vil besvare dem så godt vi kan.

Har du oplevet uregelmæssigheder på Klubmodul, eller oplever du misbrug af jeres system? Ret endelig henvendelse til vores support på support@klubmodul.dk med en beskrivelse af problemet og vi hjælper så hurtigt som muligt.