Spar tid på administrationen og medlemsopkrævninger

Klubmodul er det foretrukne medlemsadministrationssystem online

Over 2.000 danske foreninger, forbund og private danse- og rideskoler bruger hver dag Klubmodul til at håndtere over 1. million danske medlemmer.

Klub & forening

Spar frivillige kræfter på administration og medlemsopkrævninger i fodbold-, tennis-, og svømmeklubben m.fl. Gi’ de frivillige mere tid til stævner, sponsorer og alt det, som skaber værdi for jeres forening. Med Klubmodul sikrer i fremtiden i klubben.

Læs mere

Privat forretning

Er I en danse- eller rideskole? Håndter opkrævning og fornyelse af medlemskaber nemt i ét samlet administrationssystem.
Med Klubmodul opnår I automatisk medlemsbetaling, fast procedure for oprettelse af medlemmer og styr på datasikkerhed.

Læs mere

Forbund

Er I et special- eller landsforbund med lokale foreninger i hele Danmark? Klubmodul hjælper jer med at lette det administrative samarbejde omkring bl.a. licenser, certifikater og betalinger.
Klubmodul har allerede en række forbundssamarbejder.

Læs mere

Øvrige foreninger

Er I en cityforening, grundejerforening eller museumsforening, som har brug for et system til medlemsstyring, opkrævninger, events, udlejning og regnskab? Klubmodul kan understøtte lige præcis de behov, I har. Al administration ét sted.

Læs mere

Klubmodul samler alle jeres systemer i ét

Håndter 200, 800 eller måske 2.300 medlemmer på en enkel måde. Gør alle processer omkring medlemsstyring, administration og kommunikation gennemsigtige. NB! Med I Klubmodul er hjemmeside og regnskabssystem

Medlemmer

Indbygget i dit Klubmodul er en komplet medlemsdatabase til din klub eller forening.Med Klubmodul flytter du din medlemsdatabase online, gør den tilgængelig for autoriserede administratorer og sikrer, at den er sikker, korrekt formateret og sikkerhedskopieret. Indbygget i medlemsdatabasen er en lang række af værktøjer og muligheder, bla.:

Administrere det enkelte medlem
Foretage administrative betalinger
Tilmeldinger og flytninger
Køre rapporter
Eksport af data

Regnskab

De fleste regnskabssystemer i dag er “overkill” til frivillige klubber og foreninger. Klubmoduls regnskab & bogføring er et modul udviklet og designet med nøjagtig de funktioner, der kræves af klubber og foreninger. Korrekt, præcis, enkel og detaljeret bogføring er derfor helt nødvendigt. Det får du her!

Når du har brug for hjælp, eller det er tid til at give posten videre, kan du let træde tilbage og vide, at den kommende kasserer kan ringe til os for at få hjælp til overgangen, eller deltage i vores månedlige webinar.

Adgang til regnskabet online, hvor som helst og når som helst.
Data er sikkert beskyttet og sikkerhedskopieret dagligt.
Upload af bilag via App
Integration til bank

Hjemmeside

Jeres “hjem” på nettet

Vælg en af vores skabeloner og layout, og vi tilpasser det derefter til jer. Jeres logo og farver. I kan bagefter styre alt.

Opret så mange websider, som I har brug for, med fuld kontrol over tekstformatering, fotos, video, links osv. Du har også fuld kontrol over:

Separat indhold til medlemmer vs. offentlig
Inkluderer instruktør/træner information
Holdoversigter
Træningstider
Kalender og nyhedsfunktion widget der kan placeres vilkårligt på hjemmesiden

Klubmoduls websider er fuldt kompatible med smartphones og tablets.

Det er let at nå ud til dine medlemmer

Du behøver ikke eksportere medlemsdata til tredjeparts værktøjer for at sende e-mail og SMS.

Email.
Opret fængslende e-mails og bevar kontakten til medlemmerne.
Grupper er allerede oprettet baseret på roller, titler, alder og hold/kontingenttype
Automatiske e-mail bekræftelser sendes til medlemmer ved tilmeldinger og flytninger etc.

SMS
SMS er hurtig og effektiv. Medlemmer kan modtage påmindelser, bekræftelser og alt andet, der vedrører deres aftaler. Indstil regler automatisk så ikke alle modtager SMS bekræftelser

Push-underretninger
Har medlememr installeret Klubmodul appen, får de øjeblikkeligt besked om alt, hvad der vedrører deres medlemskab. Medlemmer vil være i stand til at tilføje til deres egen kalender på få sekunder.

I app underretninger
Klubmodul appen giver dig og medlemmer mulighed for at se meddelelser,herunder kommende events og træninger.

Events

I Klubmodul kan der oprettes begivenheder skræddersyet til jeres behov: Stævner, konkurrencer, mesterskaber, julefrokoster, byfester etc.

Tilpas eventet med mange særlige valgmuligheder som priser, alder, medlemskab med mere.

Følg alle tilmeldinger online, administrer og kommuniker med de tilmeldte.

Integrer events med kalenderen og omvendt.

Opret ubegrænset antal events
Ubegrænset antal tilmeldinger
Med eller betaling
Modtag betaling online
Kopier nemt "gamle" events

Betalinger

Frigør jer fra de dyre betalingsservice løsninger der alligevel ikke garanterer rettidig betaling. Lad medlemmerne selv betale online, det er det de helst vil. Et moderne medlemssystem bør naturligvis have mange muligheder for online betalinger. Med Klubmodul får I de bedst mulige og mest sikre løsninger.

Alle online betalinger bliver automatisk registreret i regnskabet
Opret et løbende fast træk fra medlemmets betalingskort
Send faktura eller betalingslink for andre opkrævninger
Alle kendte betalingskort (også debetkort) og MobilePay
Behagelig mulighed for betalinger kontant eller via bank

App

Med en Klubmodul app kommer foreningen lige ned i lommen på alle medlemmer, instruktører og trænere. Det er meget lettere at:

Melde fra til træning
Se tilmeldinger
Se kalender
Kommunikere med holdet, med træner/instruktør og med medlemmet
Sende omgående besked der vises på skærmen

Denne app, er netop baseret på foreninger og klubbers behov, som vi har et indgående kendskab til. Appen er gratis, der er ingen reklamer og sikkerheden er i fokus, som den altid er ved Klubmodul.

Låsesystem

Kodelåse med simkort og databaseintegration i jeres eksisterende Klubmodul.

Vores løsning vil blive integreret problemfrit med Klubmodul, hvilket sikrer, at Klubmoduls medlemskabsløsning udnyttes fuldt ud. Vi har erfaring med at arbejde med lignende løsninger og leverandøren, Acces Technology er kendt for at levere pålidelige løsninger af høj kvalitet.

Kodelås
Installeres på aftalte steder for at øge effektiviteten.
Sim-kort
Hver kodelås leveres med et simkort for at sikre, at den altid er online og forbundet til Klubmodul.
Databaseintegration
Vores løsning omfatter databaseintegration med Klubmodul.
Evt. lysstyring
Vi tilbyder at opsætte lysstyring der er forbundet med hhv. Klubmodul og låsene således at lyset kan justeres efter aktivitet.

Med Klubmodul ved jeg at der altid er styr på regnskabet, da betalinger kører automatisk og vores bilag ofte kommer via appen.

100 hold og 300 trænere/instruktører er ikke noget problem. Tilmeldinger går som en leg. Kommunikationen kører perfekt på mail og SMS eller via appen. Trænere har styr på deres egne hold. Vagter byttes internt.

Det giver mig stor tryghed når jeg ved at der er 100% styr på vores GDPR, både overfor medlemmer, trænere og medarbejdere. Skulle der opstå det mindste kan jeg henvise til at vores GDPR er udformet og løbende justeres af Kammeradvokaten

At være formand i en afdeling i en idrætsforening med mange afdelinger er nemt, da alle afdelinger “taler” sammen via Klubmodul. Medlemmer kan logge ind med bare en profil. Hovedafdelingen har et samlet overblik.

At oprette hold og fordele medlemmer mellem holdene er pludselig ikke en opgave der skræmmer mere. Det meste kører online pr. automatik.

At være ansvarlig for over 3000 medlemmer i forhold til 6 specialforbund, 2 kommuner og 6 afdelinger krævede meget tidligere. Nu er afrapporteringer, statistikker og dataudveksling klaret på sekundet. Og det stemmer!

6 grunde til at bruge Klubmodul

Klubmodul er en genvej til at være mere aktiv i klubbens fællesskab. Klar de administrative opgaver med lethed. Brug Klubmodul som et værktøj, der hjælper jer og gør hverdagen nemmere for medlemsansvarlig, formand, kasserer, instruktør m.fl.

Klubmodul i hånden

Kommunikationen med medlemmer har aldrig været nemmere. Klubmodul app tilgodeser både klubben, trænere og medlemmerne. Det er fx nemt at indkalde til træning eller kamp, se tilmeldings- og holdlister, kommunikere med medlemmerne og modtage tilmeldinger, afbud og betalinger.

Læs mere om appen og hvor den kan hentes her.

+ 2.000
Klubber
+ 1 mio
Brugere
Dagligt
+ 85.000
Mails
Dagligt
+ 4.200
SMS'er
Dagligt
+ 2.600
Transaktioner