Gi' mere frihed til de frivillige

Med Klubmodul skal frivillige ikke længere bebyrdes med tunge administrationsgange.

Vi giver med Klubmoduls system til foreningsadministration, jeres frivillige friheden til at fokusere på sporten og finde sponsorer, frem for at bruge tiden på medlemshåndtering, udsendelse af girokort, håndtering af tilmeldinger, foretage indberetninger, levere tal til offentlige myndigheder m.m. Vi har udviklet det bedste foreningssoftware, for at kunne tilbyde jer det ultimative system til administration af jeres klub eller forening. 

Klubmodul er et effektivt administrativt redskab for både frivillige og ansat personale. Det giver besparelser hele vejen rundt. For nogle er det samtidig et endeligt farvel til Excel-ark, papirlapper, girokort, hjemmelavede hjemmesider og et miskmask af systemer.

1.

Forenkling af administrative arbejdsgange

2.

Enkel og digital medlemshåndtering

3.

Online kontingentopkrævning sikrer, at klubben er likvid

4.

Hjemmeside med CMS-system og shop

5.

Medlemmerne håndterer selv deres medlemskab

6.

Regnskab er integreret i medlemssystemet

7.

Én samlet betalingsløsning

8.

Support på alle spørgsmål

Klubmoduls foreningssystem er et system til både klubber og foreninger. Ved i mange år at have lyttet til vores meget indsigtsfulde kunder, og fordi det er os magtpåliggende at tilbyde jer verdens bedste foreningssystem, er vi i konstant udvikling.

Foreningsledelse kan være en stor mundfuld, og det er ikke altid en skov af hænder der rejser sig, når der er valg til bestyrelsen. Vælger i vores foreningsprogram, sikrer i jer, at i får en sund klub med styr på; økonomien, trænere, medlemmer, frivillige, banebooking og meget andet.

Vores service til jeres forening består af en masse fordele, som Klubmodul har at byde på. Klubmoduls foreningssystem tilbyder nemlig det allerbedste indenfor:

 

  • Medlemsdatabase 
  • Online tilmeldingssystem 
  • Online bookingsystem 
  • Regnskabsprogram udviklet til foreninger 
  • Hjemmeside til foreninger 
  • Uovertruffen service 
Du kan også være så heldig at få Klubmodul ganske gratis. For eksempel gives Klubmoduls foreningssystem gratis til støtteforeninger. Kontakt os eventuelt for at høre nærmere, om i kan komme i betragtning til et gratis foreningsprogram.

 

Vi har i Klubmodul udviklet et helt nyt brugervenligt CMS til foreninger og klubber. Vi har med vores CMS system, gjort det nemt for dig der er frivillig i foreningen, at vedligeholde klubbens hjemmeside.

Hos Klubmodul mener vi nemlig, at det er vigtigt, at de frivillige i foreningerne og klubberne selv kan vedligeholde deres data på deres hjemmesider. Vi har derfor udviklet flotte skabeloner, der sørger for, at alle hjemmesider i Klubmoduls CMS system har et professionelt udtryk og et flot design.

Vi har gjort det nemt for jer at drive jeres forening på bedste vis, så vælg Klubmodul til administration af din forening eller klub, vi lover jer, at i ikke vil fortryde det.

Du får glæde af andres feedback

Feedback fra brugerne har skabt nye muligheder og nicheløsninger

Via feedback fra andre frivillige foreninger og klubber i over 12 år omfavner Klubmodul i dag så mange muligheder og nicheløsninger, at Klubmodul altid kan tilpasses og sættes op til jeres behov, ønsker og krav. I får glæden af andre foreningers gode ideer til udviklingen af nye moduler, fordi vi i udvikler til alles fordel – hele tiden. I kan faktisk bare gøre, som I plejer – nu er det hele blot online og sikrer dermed fremtiden for foreningen. For nogle giver overgangen til Klubmodul en god grund til at genoverveje regler og måden at håndtere medlemmer på, fordi Klubmodul kan hjælpe jer til nogle velafprøvede procedurer, der forenkler administrative arbejdsgange.

Det siger foreningerne

Når du først ser Klubmodul, så er beslutningen nem.

Derfor vil vi gerne vise Klubmodul for jer.

Kontakt os i dag på

salg@klubmodul.dk

eller book telefonmøde

- vi dækker hele Danmark.

Klubmodul i hånden

- se hvor nemt og hent appen