Din hjemmeside kan være en pengemaskine

 

 

Hvis vi følger lidt op på emnet omkring sponsorer, så er en oplagt og nem ide for de fleste klubber og foreninger at sælge bannere på hjemmesiden.
For de fleste lokale sponsorer handler det meget om:

  • Støtte lokalt med synlighed
  • Få lidt igen - i form af et link tilbage eller omtale i nyhedsbreve til eksempel

Du kan nemt understøtte de ønsker ved at oprette flere steder på hjemmesiden, hvor der kan købes bannere, tekstlinks eller små "knapper". Opret en side på din hjemmeside der i detaljer beskriver:

  • Hvad I tilbyder
  • Hvor disse bannere eller knapper kan placeres
  • Hvor længe de er aktive
  • Prisen
Vær uddybende omkring hvorfor det er en god ide at støtte. Forklar detaljeret hvad tilbuddet indeholder, hvor store de bannere kan være og at det er med link tilbage til sponsors hjemmeside etc.

Lav en lille tegning/diagram der viser hvor bannere placeres, det giver et rigtig godt overblik, og indtryk af at du er seriøs omkring dette. Jeg synes ikke du skal være grådig med prisen, det her kan være nogle små hurtige handler. Lad et bannere være gyldigt i 1 år, og giv måske lidt rabat hvis man køber 2 år. Prisen kunne starte ved kr. 3000,- for et år.

Er der mange der vil være med, kan du oprette en lidt dyrer kategori der altid ligger øverst, eller bedre placeret. Tilbyd at sponsor kan se en statistik på antal kliks/visninger hvis du har mulighed for det. Det kan sættes op gratis via Google Analytics

Du kan, hvis du har mulighed for det, sælge dine bannere gennem en webshop  På den måde er det moderne, progressivt og meget nemt at administrere for både dig og sponsor. Sponsor får en faktura/kvittering med moms angivet, med det samme.

Tilbyd at producere disse enkle bannere.(evt gratis eller for en lille ekstra pris) Det kan du nemt gøre hvis blot du får logo fra sponsor. Opret en gratis Canva konto, hvor du eller en anden i foreningen nemt kan oprette et banner, eller andre grafiske elementer. I Canva er der allerede hundredvis af skabeloner du kan arbejde ud fra.