Kunderne siger..

Vi kan ikke sige ofte nok hvor glade vi er for vores kunder. Uden vores kunder var der ikke noget klubmodul!

Se herunder hvad nogle af vore kunder har at sige om klubmodul. 

Super god til at melde tilbage hurtigt og som aftalt! Virkelig dejligt med struktureret feedback (punktvis). Virkelig god til at komme med konstruktive forslag til forbedring. Tak for godt design/udvikling på Atlética siden.

Søren, Atlética Tri


Da vi skulle modernisere håndboldklubbens HK73 forældede hjemmeside, lavede klub-modul et rigtig flot, moderne og brugervenligt design til os. Vi havde god kommunikation med klub-modul under implementeringen, og da den nye hjemmeside var live, fik vi fantastisk support til at få de sidste detaljer på plads allerede samme dag.

MVH Søren, HK73

Tak for hurtig support- endda her I juletiden. Nu virker det :-)

Rasmus Fossá, Klarup rideskole

I øvrigt er det en stor fornøjelse at anvende jeres system til vores foreningsarbejde, det som er godt er at det er holdt undet mantraet "keep it simple", det kan jeg godt li' efter at have arbejdet med flere forskellige systemer som, SAP, Microsoft AX, Concorde. Så i skal fortsætte af den vej, hvilket i sikkert også gør, det værste der kunne ske for os små er i hæver grundprisen for jeres kernesystem, som følge af at systemet bliver mere udvidet i takt med brugerønsker. Jeg er sikker på det er en svær balancegang. Men ros for jeres produkt skal i have, det er godt og har betydet en god styring for os, det giver det nødvendige økonomiske overblik.


Med venlig hilsen Kasper Skau, Kasserer Hørve IF

Tusinde tak Søren for hurtig reaktion. Jeg vil hurtigt gå i gang.br /> Mange tak for din altid hurtige hjælp. Jeg er sikker på, at din video som sædvanlig er forståelig, og glæder mig til at se den.br /> God dag.

Kærlig hilsen Mette Københavns Skiklub

Tusinde tak for hjælpsomheden, jeg syntes I har gjort et stort stykke arbejde for os, på meget kort tid.

Hilsen Gitte Soelberg Ansager Idrætsforening = AIF

Hej Janie
Tusinde tak for dine svar.
Vi er rigtig glade for systemet,også regnskabsdelen, hvor vi er ved at være med,med bogføringen.
Systemet letter virkelig kasser arbejdet, også nu hvor vi er kommet lidt mere ind i systemet og så er det jo rigtig dejligt, at du svare så hurtig tilbage på vores spørgsmål.

Hilsen Helle Rideklubben Vejle fjord

Der har kun været hurtige svar og brugbare svar hver gang en tumor som mig har henvendt sig

Jette Brandt, Odense Håndboldklub af 1977

Jeg vil lige sige, at styring og betaling af mad, overnatning mm. vha. Klubmodul til Middelfarts CyckelClubs børne/unge DM 2014 fungerede perfekt.


Venlig hilsen
Søren Kjærås
MCC kasserer & webmaster

Hurtig og effektiv hjælp - problem løst! :-)


Tina Helledie, HUI Håndbold

Hurtig respons på min henvendelse + hurtig løsning/opdatering af funktion i Klubmodul.


KH. Dianna

En hurtig afhjælpning af problemet og et klart svar - som altid!.


Aage Bech Kristensen

I skal også have ros for jeres venlige og hurtige support ;o)


Lone, Farum familie svøm

et superdejligt svar hver gang,


Hanne

Hej Søren Tak for hjælpen. Det var super hurtigt


Jane

Tusind tak for hjælpen, det har været super support :)


Mvh Jan Pedersen, Bov IF, Badminton

Hej Janie! Så er der "sgu" hul igennem :-) Tusind tak for jeres forståelse og endnu engang tak for et FANTASTISK betalingssystem - aldrig har det været nemmere at tjene penge :-) Endnu engang tak


Mvh. René
Dancestudio Step By Step
Sønderjyllands dansestudier Aabenraa // Haderslev // Sønderborg // Lintrup

Som altid en fantastisk support :-)


Kenn Øholm

I øvrigt er det en stor fornøjelse at anvende jeres system til vores foreningsarbejde, det som er godt er at det er holdt undet mantraet "keep it simple", det kan jeg godt li' efter at have arbejdet med flere forskellige systemer som, SAP, Microsoft AX, Concorde. Så i skal fortsætte af den vej, hvilket i sikkert også gør, det værste der kunne ske for os små er i hæver grundprisen for jeres kernesystem, som følge af at systemet bliver mere udvidet i takt med brugerønsker. Jeg er sikker på det er en svær balancegang. Men ros for jeres produkt skal i have, det er godt og har betydet en god styring for os, det giver det nødvendige økonomiske overblik.


Med venlig hilsen Kasper Skau, Kasserer Hørve IF

Hej Jeg synes, det er utroligt så meget I forbedrer jeres layouts/ menuer hele tiden -flot


Hilsen Ole, Roskilde Bordtennis

hurtig og kompetent svar på mit spørgsmål


Med Venlig Hilsen
Lars

Jeg er super tilfreds med jeres system og med den fantastiske personlige hjælp jeg fik til opstarten - ros til alle medarbejdere!!!


KH. Annelise, Rødovre skøjte- og hockeyklub

Jeg er meget tilfreds med klubmodul og arbejder hele tiden på at få flere BMX klubber til at anvende Klubmodul.
Til vores DM er der lige nu tilmeldt 335 kørere og der er 9 dage til sidste tilmelding, så vi regner med ca. 400 - 450 kørere. Så samlet set bliver det et arrangement på i alt 1.500 - 1.800 mennesker på vores anlæg.
Klubmodul bruger vi i denne sammenhæng til at sælge campingpladser og madbilletter - via Event.
Faktura/debitor delen bruger vi til at fakturere vores sponsorater.


Mvh. Torben, Sorø BMX"


Hej Anders... Igen igen. Først vil jeg lige rose både dig og resten af medarbejderne i Klubmodul. I STYRER VILDT. Hurtig effektiv support, både på mail og online. Det er virkeligt dejligt at mærke i brænder for jeres arbejde!....


Venlig hilsen Bo, Aarhus Motorbådklub


Hej Klubmodul, Jeg ville bare lige skrive og sige at det er super fedt den måde kontingent betalingerne kører på, det er satme et godt system.


Venlig hilsen Morten Bilberg Rasmussen, Lyngby Badminton Klub


Hej Klubmodul, God jul til jer alle, og tak for et godt stykke arbejde. Det giver klubber som os en god mavefornemmelse at man tydeligt kan se at vores investering (tid &penge) er i et system der i den grad er "levende" og forbedrer sig løbende...


mvh, Jesper James, Borup IF Svømmeklub


Når man fortjener Ros – så skal man have det….
Det system som I har udviklet – er simpelthen så godt …. Jeg er en erfaren ”systembruger” – kender nok de første 15 økonomisystemer – hvoraf jeg er superbruger på mindst 5 af dem… Jeg havde aldrig forestillet mig at det ville være så nemt at bruge Klubmodul.
Havde bare lyst til at sende den her mail….


Mange hilsner, Lisbeth, Neptun Svømmeklub


Hej Klubmodul
Når jeg denne sommer igen vandre som turleder i de Toscanske bjerge, har jeg en helt anden ro end sidste år. Hvor jeg var ret spændt på hvordan det hele skulle forløbe med start af ny sæson og første gang online i værløse gymnastik.
Hvis jeg ikke tidligere har sagt det, vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige, at jeg er meget tilfredse med klubmodul, og Værløse Gymnastiks focus i 2010/11 er brug af flere af klubmoduls muligheder, samt foreningens videre visioner.


Sommer hilsen, Toscana - Hanne Svendsen, Værløse Gymnastik


Vi havde intet system og ingen hjemmeside. Men idag 2 måneder efter vi, at første gang holdt møde med klubmodul har vi både hjemmeside og et system til administration! Søndag den 26.4 gik vi i luften. Allerede i dag, mandag morgen var der 150 tilmeldte og 9 på venteliste! Alle tilmeldinger foregik fejlfrit.
Klubmodulsystemet er uden tvivl det rette for os. Personalet ved klubmodul sørgede for alt. De hjalp med hjemmeside, PBS og ydede fuld support i telefon og på email da vi oprettede hold og instruktører så vi følte os hele tiden trygge ved det nye system.


Palle Mikkelsen, formand Ugerløse Svømmeklub


Vores medlemmer er meget glade for at kunne betale med det samme. Vores medlems telefon har nu kun ca. 5 opkald pr. uge i Februar 2009 havde vi mellem 30 og 40 opkald pr. uge (før klubmodul) det giver bestyrelsen tid til andre ting.
Det er også nemmere at sende en fælles besked til vores medlemmer i tilfælde af aflysninger. Kun stor ros til klubmodul


Hilsen Kirsten Kasserer, Slangerup Svømmeklub


Vi er meget tilfredse med klubmodul. Alle vores opkrævninger foregår online, alle medlemsudfordringer klares meget meget nemmere nu! Det betyder mere tid for os i bestyrelsen til arbejde med klubben og håndbolden.
Vi kan kun anbefale klubmodul til alle håndboldklubber i danmark!


Ulla Christophersen, formand Herfølge Håndbold.


I Lyngby Dans bruger vi det integrerede regnskabsystem i klubmodul og er yderst tilfreds. Det har alle de funktionaliteter et moderne og professionel regnskabsystem skal have.
Med mange smarte funktioner der gør bogføringen utrolig nem. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til klubmodul og deres regnskabsystem.


Richard Schmidt, Revisor og økonomisk konsulent for LYAF


Vi har i Vejle Tennis Klub benyttet Klubmodul i et års tid, og vi er meget glade for systemet. Kombinationen af betaling med kreditkort, automatisk opdatering af medlemslister samt automatiseret bogføring af indbetalingerne er rigtig fin.
Siden oktober har vi kørt vores regnskab i systemet, og her er det dejligt, at man til enhver tid kan trække en saldo for de enkelte poster.
Og så har vi fået gode penge i kassen gennem Klubmoduls mulighed for gæstebetaling og for udlejning til ikke medlemmer. Vi har i klubben afviklet en del turneringer, hvortil spillere fra hele landet kan melde sig. Her har vi haft stor glæde af at lave tilmeldingerne i form af "Event" i Klubmodul.


Med venlig hilsen Gunnar Lund Kasserer i Vejle Tennis Klub


Hej alle på Klubmodul
Jeg er netop pr. 1. januar startet hos Birkerød Swim, som barsel vikar for Mia Hyldahl. Her skal jeg lave regnskab samt hjælpe med hold tilmeldinger mv. samt ha den daglige mail kontakt med forældre. Jeg har tidligere arbejdet som administrations chef i IT branchen og oplevet diverse programmer, databaser, moduler mv. MEN MEN Klubmodul er en af de bedste små ”opfindelser” nicher som jeg har oplevet. Genialt sat op og sammensat, fuldstændig som en forening skal bruge og ikke mere eller mindre. Sammensætningen over til de forskellige modul tillæg er genial og brugernes profil oprettelser, som går igen til alle moduler. Jeg er ekstra vild med jeres hjælpe funktion, at det vises som video og er nem at forstå for os udefrakommende.
Jeg har virkelig udbredt min ros til netværket, som i den grad anbefales jeres koncept.


Med bedste hilsner, Malene Orry - Birkerød Svømmeklub


Vi bruger i dag klubmodul med stor succes og mener det er klart det bedste system der er for gymnastikforeninger!
Vi får super support og hjælp hele vejen og i dag melder vores medlemmer sig flittigt på holdene. Systemet løser næsten alle vores udfordringer meget nemt og brugervenligt.
Vi anbefaler klubmodul til alle gymnastikforeninger


Erik, Bestyrelsesmedlem - IF32 Glostrup


Vi er meget tilfredse med klubmodul. Alle vores opkrævninger foregår online, alle medlemsudfordringer klares meget meget nemmere nu! Det betyder mere tid for os i bestyrelsen til arbejde med klubben og håndbolden.


Hanne, Formand Værløse Gymnastikforening


 
 
Har du lyst til også at give en anbefaling af klubmodul vil vi sætte stor pris på det. På den måde er du måske med til at gøre beslutningen nemmere for nye kommende klubber.
 
Mange mange tak og med venlig hilsen 
Teamet bag klubmodul
 
Tilmeld dig til vores nyhedsbreve så du aldrig misser en vigtig oplysning.
Klik her og tilmeld din email, vi spammer aldrig!

 
 

De har valgt os

Nogle af de mest respekterede og kendte foreninger og organisationer stoler på at klubmoduls webbaserede løsninger kan køre deres forretning på den mest optimale måde.
 

Referencer

Her er en lang liste over vores super fantastiske kunder. Listen opdateres løbende, ikke alle er kommet på endnu, vi arbejder på sagen:-)
Atletik
» Ballerup atletik
» Frederiksberg Atletik
Badminton
» Snik Badmintonklub
» TGU Badmintonklub
» Korsholm IF Badmintonklub
» Hammel Badmintonklub
» Brædstrup IF Badmintonklub
ȯster Vedsted IF Badminton
»Haarby Badminton
»Dalby IF Badminton
» GLIF Badmintonklub
» HTI Badmintonklub
» HOG Badmintonklub
» DARUM IF Badmintonklub
» Mørke IF Badmintonklub
» Vivild IF Badmintonklub
» Herlev Hjorten Badmintonklub
» Frederikssund Badmintonklub
» Kolding KFUM Badmintonklub
» Birkerød Badmintonklub
» Vamdrup IF Badmintonklub
» Gilleleje Badmintonklub
» Elbohallen Badmintonklub
» Hørning Badmintonklub
» Eskilstrup Badmintonklub
» Hvalsø Badminton Club 81
» Lyngby Badminton Klub
» Ganløse badmintonklub
» Nakskov badmintonklub
» Vipperød badmintonklub
» Slangerup badmintonklub
» Hillerød badmintonklub
» Skibby Badmintonklub
» Frem Hellebæk Badminton 
» KIF Badminton 
» Brørup Badmintonklub
Basketball
» Svendborg Basket
» Kolding Basket
» Allerød Basket
» Brønshøj Basket
» Jonstrup Basketball
» Hei Basket
» Basketballklubben Falcon
» Haderslev Basketballklub
» Greve Basket
Billiard
» Aalborg Billardklub
Boksning
» Bokseinstituttet
» Køge Bokseklub
» Esbjerg Bokseklub
Bordtennis
» Team Nørreå bordtennis
» HGI bordtennis
Cykelsport
» Cykelklubben CK FIX
»Allerød Cykelklub
» Sorø Bmx
» Københavns BMX Klub
» Holte Mtb Klub
» Silkeborg IF Cykling
» Cykelmotionsklubben CC95 Herfølge
» Vejle Cykel Klub
» Morsø Moto Cross Klub
» Køge Cykel Ring
» CK Kronborg
» CK Aarhus
» Middelfart Cykel Club
» Baghjulet
Dans
» Street Style Studio
» Woods Dance og Fittness
» Love2dance
» AB Dance
» Cuba Cultur
» SalsaFritz
» MS Dans
» Lyngby Dans
» Farum Dans
» Dancestudio Step by Step
» Helsinge Dans 
» Slangerup Dans
» Vordingborg Dans
» Beredskabsforbundets Musikkorps
» Dans i Nordvest
» Bendixsen Dans
» Power-House Aabybro og Aalborg
» Power-House Odder
» BB-dans
» Tivoli Balletskole
» Allround Linedance
» LB Dans
Flerstrenget
» Dover GF
» Tømmerup G&U
» Korsholm IF
» Hammel GF
» Brædstrup Idrætsklub
» Taastrup Idrætsklub
» Østervedsted IF
» Haarby Boldklub
» Dalby IF
» Vinde Helsinge G&U
» Jerne IF
» FC Grenaa
» Thorsø Tungelund IF
» Hashøj IF
» Tørning Træden
» Astrup-vendsyssel IF
» Hadsten Sportsklub
» Gørdinge Idrætsforening
» Høje Taastrup Idrætsforening
» HOG-Hinnerup
» Darum IF
» Gødvad IF
» Aalestup IF
» Mørke IF
» Gedved IF
» Vivild IF
» Kirke Hyllinge Idrætsforening
» Ørestad IF
» Gørslev IF
» Tinglev Idrætsforening
» IF Frem Bjæverskov
» Sædder Idrætsforening
» Bov IF
» Borup IF
» Vetterslev Høm Gymnastikforening
» Aarhus Universitets-Sport
» Idrætsforeningen Kæmperne
» IF FREM Bjæverskov
» Houlkær Idrætsforening
» Holtet Idrætsforening
» Kirke Helsinge Idrætsforening
» Idrætsforeningen GVL Løkken
» Hørve IF
Fodbold
» Vamdrup IF Fodbold
» Grandtoften IF fodbold
» Vestia Fodbold
» Ballerup Fodbold Club Lundegården
» Måløv Boldklub
» Lunderskov Boldklub
» Århus 1900 Fodbold
» Hareskov IF - Fodbold
» Boldklubben Skjold
» Todbjerg-Mejlby Idrætsforening Fodbold
Gymnastik
» TEAM JIYO
» Københavns Trampolinklub
» GHG Gymnasterne
» Nivå Gymnastik
» Hornbæk Gymnastik
» GT Bøgestrømmen Gymnastik
» Hareskoven Gymnastikforening
» Herlev Gymnastik
» SNIK Gymnastikforening
» Lillerød Gymnastikforening
» Hermes Gymnastikforening
» Egevold Gymnastik
» Ganløse Gymnastik
» Fredericia Gymnastik G94
» Vamdrup IF Gymnastik
» HSI Gymnastik
» Gauerslund Gymnastik
» Thisted Gymnastik
» Odder Gymnastik
» KGF Vipperød
» TGU Gymnastik
» HGF Gymnastik
» Brædstrup IF gymnastik
» TIK Gymnastik
» Østevedsted Gymnastik
» Haarby Gymnastik
» Dalby IF gymnastik
» Vinde Helsinge
» Jerne IF Gymnastik
» Hashøj IF gymnastik
» HTI Gymnastik
» Darum IF gymnastik
» Mørke IF Gymnastik
» Vivild IF Gymnastik
» Farum Gymnastik
» Ejby
» VGF89
» Compana
» Græsted Gymnastikforening
» Hovedgård Gymnastikforening
» Slangerup Gymnastikforening
» Værløse Gymnastikforening
» Glostrup IF32 Gymnastik
» Gedved Gymnastikforening
» Vojens Gymnastikforening
» Kastrup Gymnastik
» GGIF Gymnastik
» HKG Gymnastik
» Københavns Gymnastikforening
» Todbjerg Mejlby If Gymnastik
» TwinSpirit
» Gladsaxe Gymnastikforening
» AIK Fitness
» Helsingør Gymnastik Forening
» Ringsted IF Gymnastik
» Skensved Gymnastik
Håndbold
» Vojens Håndboldklub
» HK lammefjorden
» Lyngby Håndboldklub
» Middelfart Håndboldklub
» Horsens Håndboldklub
» TGU Håndboldklub
» Korsholm IF Håndboldklub
» Hammel GF Håndboldafdeling
» Øster Vedsted Håndboldklub
» Haarby Boldklub Håndboldklub
» Dalby IF Håndboldklub
» Thorsø Thunglund Håndbold
» Hadsten Sportklub Håndbold
» GLIF Håndbold
» Hashøj IF Håndbold
» HTI Håndbold
» Darum IF Håndbold
» Gødvad IF Håndbold
» Mørke IF Håndbold
» Gedved IF Håndbold
» Vojens Håndboldklub
» HK lammefjorden
» Lyngby Håndboldklub
» Middelfart Håndboldklub
» Horsens Håndboldklub
» TGU Håndboldklub
» Korsholm IF Håndboldklub
» Hammel GF Håndboldafdeling
» Øster Vedsted Håndboldklub
» Haarby Boldklub Håndboldklub
» Dalby IF Håndboldklub
» Thorsø Thunglund Håndbold
» Hadsten Sportklub Håndbold
» GLIF Håndbold
» Hashøj IF Håndbold
» HTI Håndbold
» Darum IF Håndbold
» Gødvad IF Håndbold
» Mørke IF Håndbold
» Gedved IF Håndbold
» Vivild IF Håndbold
» HOG Håndboldklub
» Hillerød Håndboldklub
» Dragør Håndboldklub
» Gødvad IF Håndboldklub
» Ravnsborg Håndboldklub
» HK 73
» Tårnby Håndboldklub
» Slagelse Håndboldklub
» Team Helsinge
» Freja HK
» Viby Håndbold
» Håndboldklub Sydstjernen
» CIF Håndboldklub
» Overlund GF Håndbold
» Nord Als håndbold
» Høj HK
» HSG-91
» TMS Ringsted
» SMUT BG
» Dianalund Terløse Håndboldklub
» Håndboldklubben Maribo/Hunseby
» Ballerup Håndbold Club
» Team Faxe Håndbold
» Nakskov HK
» Holbæk Håndboldklub
» Espergærde Håndbold
» Håndboldklubben Gladsaxe HG
Kampsport
» Vanløse Taekwondo Klub
» Skive Taekwondo Klub
» Esbjerg City Taekwondo Klub
» Kyokushin-kan Karate Nykøbing Sjælland
» Hillerød Karate
» Hvidovre Judo og Jiu-jitsu klub
» Glostrup Taekwondo
» Chin-gu kickboxing
» Herlev Taekwondo
» Ringsted Taekwondo
» Nordsjælland Judo
» Herfølge Taekwondo
» Hillerød Taekwondo
» Risskov Taekwondo
» Hillerød Judo
» Muay Thai Vejle
» Sonbong Taekwondo
» Islev Taekwondo
» Vejle Taekwondo Klub - Tang Soo
» Esbjerg Taekwondo
» Kofukan karate - Ballerup
» Solrød taekwondo
» Køge JudoKlub
» Zen-To
» Furesø Taekwondo Klub
» Nuetsu-Do JKA Holbæk
» Frederiksberg Slots Fægteklub
» Århus Judo Klub
» Københavns Karateklub
» Hvalsø Taekwondo Klub
» Esbjerg Karate Klub
» Musashi Shotokan Karate-Do
» Taekwondo Team Haderslev
» Silkeborg Taekwondo Klub
» Karate-Do Gentofte
Løb
» Vejle IF
» Langgarverne
» Alot
» Rødekro IF
» Blovstrød Løverne
» TIK Løberne
» Hinnerup Løberne
» Furesø løbeklub
» Guldborgsund Løberne
Roning
» Brøndby Ro og Kajak Klub
» Charlottenlund Kajakklub Palo
» Bagsværd Roklub
» Haderslev Roklub
» Roklubben Stevns
» Svendborg Roklub
Ridning
» Holte Rideklub
» Horsens og Kværnbækgård Rideklub
» Dalgården
» Hjallerup Rideklub
» Bjerringbrog Rideklub
» Egum Rideklub
» Gentofte Rideklub
» Gjern Rideklub
» Guldager Rideklub
» Hillerød Sportsrideklub
» Holmegaardens Rideklub
» Hvidovre-Avedøre Rideklub
» Kongelundens Rideklub
» Midtsjællands Rideklub
» Næstved Sportsrideklub
» Nordvestsjællands Rideklub
» Pyttur - Ordrupdal Rideklub
» Skåde Rideklub
» SSRK - Skaarupgaard Sportsrideklub
» Vordingborg Sportriderklub
» Sportsrideklubben Silkeborg
» Aaskov Rideklub
» Bedsted Rideklub
» Harridslev rideklub
» Sæby Rideklub
» Sportsrideklubben Aalborg
» Barthahus Rideklub
» Sportsrideklubben Vallensbæk
» Kellerup Rideklub
» Struer Rideklub
» Baunehøj Ridecenter
» Odense Rideklub
» Tattersall Pony Rideklub
» Karlslunde Rideklub
» Brønderslev Rideklub
Rulleskøjte
» Rulleskøjteklubben FRISK
Sejlsport
» Skærbæk sejlklub
» Vedbæk Kano og Kajak
» Marselisborg Sejlklub
» Roskilde Sejlklub
» Haderslev Roklub
» Køge Kano og Kajak Klub
» Farum Sejlklub
»