I den spændende, og konstant foranderlige debat om sociale medier er der lidt, en overset perle derude for dig at at samle op, pudse lidt af og stråle ud over alle de andre. Det er TikTok.. Ja det er den omtalte kinesiske app hvor især teenagere danser til den store guldmedalje. Men der er så meget mere i den app, den er kæmpe stor, med mange mange millioner af brugere.

I Danmark er der mere end 200.000 aktive brugere af TikTok. Det fremgår af artiklen ”TikTok giver forældrene kontrollen tilbage” fra Finans.dk (22.02.2020) det tal stiger hver dag, og Corona epidemien har boostet det tal endnu mere. Anslået er der over en halv million danskere der anvender TikTok nu.

Du kan hoppe med ombord på TikTok og være stort set den eneste i dit segment. Det er en, enestående mulighed for at skabe et univers, som du alene styrer og på den måde skaber opmærksomhed, og måske også medlemsrekruttering.

Opret en tiktok kanal hvor du kan poste:

  • Små klip fra træningen
  • Gode ideer til bedre træning
  • Stemning fra hallen, kantinen eller klubhuset
  • klip fra stævner og kampe
  • velkommen i foreningen
  • guides til hvordan man melder sig ind
Husk at optag flere små klip løbende, måske til hver træning eller bare hele tiden når du er i foreningen, brug de klips løbende når du mangler nyt frisk indhold. For det er vigtigt at holde liv i kanalen, læg nyt op ofte, gerne hver dag hvis du kan.

Bed også dine medlemmer om at sende deres egne små klip til dig og brug dem. Husk tilladelser, du må ikke lægge noget op af personer der ikke ønsker det;-)