Tekst højre side evt. baggrundsbillede.
 
Venstre Højre Type

Nets Easy

Nets Easy betalingsmodul er alt det bedste fra Europas største udbyder af løsninger til online betaling. Klubmodul er Nets partner gennem mange år.

MobilePay Online og Apple Pay er en del af platformen. Gem kort, som gør det nemt at betale med et eller flere kort gemt.

 

Nets Easy er en komplet løsning der integreret med jeres Klubmodul. Betalinger fra medlemmernes kort håndteres sikkert og krypteret og udbetalinger tilfalder jeres bankkonto løbende efter 3-5 dage.

Hver måned udsteder Nets en faktura på omkostninger for de transaktioner (betalinger), der er foretaget gennem jeres Klubmodul. 

Hvad skal I betale til Nets?
 Betalingsløsningen koster kr. 102,- pr. måned. Opkrævningen foretages af Nets sammen med de transaktionsgebyrer der altid er forbundet med betalinger online. 

Se gældende priser her.
Visa/Dankort 0.34% + kr. 0,50,-
MasterCard + Visa Debet 0.99% + kr. 0,50,-
MobilePay Online* abonnement kr. 49 pr. måned.
Dertil lægges kr. 1,- på alle betalinger foretaget med Mobilepay. 

Med Nets Easy og Klubmodul får man både en betalingsløsning- og indløsningsaftale i samme produkt og behøver derfor ikke indgå flere forskellige aftaler, for at kunne tilbyde betalinger online. Ved at benytte Nets Easy og Klubmodul sikrer du i øvrigt at du overholder alle regler inden for Strong Customer Authentication (SCA).

*MobilePay Online som tilbydes i denne easy/NETS aftale, kan indtil videre kun benyttes til enkeltstående betalinger.

Det er altså ikke muligt at anvende MoblePay ved betaling af kontingent/hold hvor vi gemmer kort til senere træk.

Årsagen til dette er at MobilePay A/S ikke tillader løbende træk på den aftale, hvis man vil tilbyde det skal man have endnu en aftale med MobilePay, som hedder MobilePay Subscriptions. Dog kan den ikke endnu integreres i Klubmodul-Easy løsningen.  

Den aftale med MobilePay, som flere af jer allerede har, der hedder MobilePay MyShop skal I beholde, såfremt I ønsker at medlemmer kan betale til jer direkte, via deres mobil for en kop kaffe til eksempel.

Altså er det to forskellige aftaler, den ene er kun til online betalinger og den anden, er til alt det andet der ikke foregår online.

MobilePay Online forudsætter MasterCard + Visa Debet aftale

 

 


tekst2

Skal I vide mere?

Eller er I klar til at bestille nu? Vi sidder klar på

Bruges ikke i sale sale

+ 2.000
Klubber

+ 1 mio
Brugere
Dagligt
+ 85.000
Mails
Dagligt
+ 4.200
SMS'er
Dagligt
+ 2.600
Transaktioner
Bruges ikke i kmital kmital