Lars-B

Grafisk design og kommunikation

Vi laver grafiske løsninger af enhver art og til ethvert behov. Skal du have konstrueret dig et helt nyt visuelt udtryk, altså nyt logo, nye farver, ny billedstil, så er det noget vi klarer. Et stærkt visuelt udtryk er vigtigt for opfattelsen af dig, dit brand og dine produkter. Skal du have lavet illustrationer eller infografik, der passer til dit grafiske udtryk og din profil, så hjælper vi gerne med den opgave.

Se mere om grafisk design her.

 

Et website er for mange blevet den primære salgskanal for deres forretning. Og her er Google en vigtig medspiller der belønner den gode side med det rigtige kvalitetsindhold, med en bedre ranking. Derfor er det uhyre vigtigt at dit website er godt SEO optimeret og leverer de budskaber der sælger præcis din forretning. Derfor er den tekstmæssige del af dit indhold meget vigtig, ligesom samspillet med grafikken skal være på plads. Hos Lars-B tager vi os gerne af indholdet og præsentationen som et hele. Tekst, billeder, grafik, farver og video, er elementer der skal spille sammen på den bedste måde, for at give det rigtige udtryk. Vi bygger fundamentet til din digitale fremtid

Se mere om vores webløsninger her.

 

Den gode tryksag har heldigvis stadig sin berettigelse og vi laver fortsat masser af lækre tryksager. Brochurer, flyers, banners, posters og meget andet tryk og print. Der er stadig brug for den analoge del af markedsføringen. Efter mange år i branchen er der snart ikke den tryksag vi ikke har lavet. Nye muligheder viser sig indenfor det printede medie og det skal da bare udnyttes til fulde.

Se mere om vores tryksager her.

 

En stor del af vore virke, er afhængige af den rigtige plan. Vi hjælper dig gerne med at få lagt de rigtige markedsføringsmæssige planer, så du får mest muligt ud af dine markedsføringsbudgetter. Vi levere gerne din visuelle identitet, dine tryksager, dit website, dine nyhedsbreve eller hvad der ellers skal i moderne markedsføring. Vi har oparbejdet et dygtigt netværk af journalister, fotografer og web-teknikere benytter når der er brug for det. Book et møde hos Lars-B, vi har mødelokale og en god kop kaffe klar.