Tekst højre side evt. baggrundsbillede.

Klubmoduls komplette låsesystem, skræddersyet til at imødekomme jeres unikke behov.

 
Venstre Højre Type

Klubmoduls låsesystem er særligt velegnet til padelbaner, tennisbaner og andre faciliteter, der kræver nøje styring af adgangskoder til medlemmerne. 


bruges ikke i center center

Systemet giver jer fuld kontrol over adgangen til faciliteterne på en enkel og effektiv måde. Unikke koder kan tildeles hvert medlem, hvilket gør det nemt at administrere, hvem der har adgang, og hvornår.

I bestemmer selv, om I ønsker at anvende en fast kode, eller om der skal tildeles en ny kode pr. booking. Uanset hvad I foretrækker, så har vi den perfekte løsning til jer.

Nøglebrikker kan nemt glemmes i farten, men telefonen glemmer man sjældent. Derfor foretrækker vi fleksibiliteten og brugervenligheden ved adgangskoder frem for nøglebrikker.

Vores løsning er designet til en problemfri integration med Klubmodul, hvilket sikrer øget sikkerhed, bekvemmelighed og tilgængelighed for jeres medlemmer, personale, og frivillige. Vi har erfaring med at arbejde med lignende løsninger og leverandøren, Acces Technology er kendt for at levere pålidelige løsninger af høj kvalitet.

imgleft

Løsningen omfatter


  • Kodelås: Installeres på aftalte steder for at øge effektiviteten. Låsen er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er udstyret med nummertastatur og nøglebriklæser. De leveres af Acces Technology i Lystrup og  installeres af jeres lokale elektriker og/eller låsesmed. Låsen kræver næsten ingen vedligeholdelse.

  • Sim-kort: Hver kodelås leveres med et simkort for at sikre, at den altid er online og forbundet til Klubmodul. Dette vil gøre det muligt for jer at fjernstyre låsene og sikre, at de altid er opdaterede.

  • Databaseintegration: Vores løsning omfatter databaseintegration med Klubmodul. Det betyder, at alle låsen vil være forbundet med medlemsdatabasen i Klubmodul så I kan administrere adgangstilladelser, spore ind- og udgangstider og evt. modtage advarsler i realtid, når nogen forsøger at komme ind uden tilladelse.

  • Evt. lysstyring: Vi tilbyder at opsætte lysstyring der er forbundet med hhv. Klubmodul og låsene således at lyset kan justeres efter aktivitet.

blaa

Kontakt os for mere information og lad os sammen optimere adgangskontrollen til jeres faciliteter. Vi ser frem til at hjælpe jer med at gøre jeres klub endnu bedre og mere effektiv.


tekst

+ 2.000
Klubber

+ 1 mio
Brugere
Dagligt
+ 85.000
Mails
Dagligt
+ 4.200
SMS'er
Dagligt
+ 2.600
Transaktioner
Bruges ikke i kmital kmital