Er din sportsklub klar til nye medlemmer?

 

Hos klubmodul.dk kan vi hjælpe klubber med medlemsadministration, som kan give mange en god start og en god kundeoplevelse! Men der er mange andre hjemmesider eller tjenester derude, som kan være utroligt brugbare for jeres klubmedlemmer – både nye som gamle. I denne artikel kigger vi nærmere på nogle af vores favoritter, som vi mener, kan være med til at forbedre oplevelse for især nye medlemmer. En god start kan være med til skabe langtidsholdbare kunderelationer.

 

Sportstøj og udstyr til en god start

 

Når folk begynder i en ny sportsklub, skal de måske ud og finde nyt tøj eller udstyr, som der er specifikt for jeres sportsgren. Det kan være svært for nye medlemmer, da de endnu ikke er bekendte med mærkerne, eller hvilken type brand er det bedste. Derfor kan det være en god hjælp, hvis I giver dem en klargjort liste over fra fx Adidas’ hjemmeside med udvalgte produkter, en produktliste, de kan tage med ned i Sportmaster, eller måske en anden forhandler, der sælger eller sponsorerer jeres sportsudstyr.

 

Vitaminer og kosttilskud

 

Når man kører en sportsklub, er det vigtigt, at man har fokus på ens medlemmers sundhed og velvære. Derfor kan det være smart at guide til produkter, som kan hjælpe dem med at yde deres bedste, når de skal præstere. Mange tror måske, at en sportsdrink er nok, selvom det indeholder alt for meget sukker. Derfor er er vigtigt, I vejleder dem i, hvordan man bruger tilskud som B12, kreatin og CBD-olie på en ansvarlig måde. Både renset og rå CBD-olie er ekstraheret fra cannabisplanten, men indeholder ikke psykoaktive stoffer. I stedet hjælper det på sportssmerter, inflammatoriske tilstande eller nervøsitet inden store turneringer.

 

Hold dem ved ilden


Når nye medlemmer kommer til din klub, så er de fulde af lidenskab og gåpåmod. Giv dem en liste over hjemmesider, der viser de seneste nyheder og trends for lige netop jeres sport, samt hjælpsomme Facebook-grupper eller andre sociale medier, hvor folk kan dele råd og erfaringer. Måske har I endda jeres egne grupper? Alt dette kan være med til at skabe en følelse af fællesskab. Og jo mere engagerede de bliver i sportsgrenen og jeres fællesskab, jo mere sandsynligt er det, at de ikke dropper interessen hurtigt igen.

 

Aktivitet uden for sportsklubben

 

For nogle mennesker er det ikke nok at træne, når de er nede i sportsklubben eller træningscenteret et par gange om ugen. De vil gerne have øvelser med sig i hverdagen, som de kan lave overalt – når som helst og hvor som helst. Derfor bør I indsamle en liste over øvelser, som de kan lave, der vil gavne dem senere i jeres sport – eller I kan henvise dem til diverse apps, der kan guide dem på den rette vej.

 

Til voksne er der mange forskellige tilbud, og det vil afhænge af, hvilken sportsgren vi snakker om. Til børn er der dog også en masse apps, der kombinerer sjov og sportsaktivitet som Sworkit, Living Buddy og ARrrrgh.

 

Nye medlemmer

 

I sidste ende er der altså en del tiltag, I kan tage, for at tage imod jeres nye medlemmer, og hvilken sportsgren, vi snakker om, vil naturligvis have meget at skulle have sagt. Hvis I ikke er sikre på, hvilke behov jeres kunder har - og om I lever op til dem - så kan det være en god idé at lave en kort brugerundersøgelse blandt medlemmerne.