Referencer

 
 
 

CISV Danmark kontaktede Klubmodul i juni 2015.

  
Med et ønske om et nyt medlemssystem, som kunne leve op til deres behov og projektbeskrivelse. Langt de fleste punkter i projektbeskrivelsen, var allerede muligt i Klubmodul. De resterende punkter blev specialudviklet og implementeret i løsningen til CISV Danmark. For eksempel blev der udviklet mulighed for familiemedlemskab.
 
Udtalelse: "Vi har haft et tæt samarbejde med Klubmodul hele vejen igennem, og vi har altid fået hurtige og ærlige svar - man får ingen falske løfter eller vævende salgstaler. Den ærlighed sætter vi stor pris på!" 

 

Allingham Dance Team er fyens største danseskole med omkring 1000 medlemmer

  
Med 9 afdelinger på Fyn og i Jylland. Allingham tilbyder professionel danseundervisning for børn og voksne i alle aldre og på alle niveauer.
 
Allingham efterlyste et system der ville hjælpe dem med at effektivisere arbejdsgangene i håndteringen af deres mange medlemmer og i samme ombæring få designet en ny hjemmeside. Det vigtigste for Allingham var at administrationssystemet og hjemmesiden blev integreret i samme system. Derudover skulle hjemmesiden fremstå unik og afspejle Allingham for såvel eksisterende, som potentielle kunder. 
 
Bestil et design
 
 
 
 

"Vi har i Vejle Tennis Klub benyttet Klubmodul i fire år, og vi er meget glade for systemet." 

 
Kombinationen af betaling med kreditkort, automatisk opdatering af medlemslister samt automatiseret bogføring af indbetalingerne er rigtig fin. Siden oktober har vi kørt vores regnskab i systemet, og her er det dejligt, at man til enhver tid kan trække en saldo for de enkelte poster. Og så har vi fået gode penge i kassen gennem Klubmoduls mulighed for gæstebetaling og for udlejning til ikke medlemmer. Vi har i klubben afviklet en del turneringer, hvortil spillere fra hele landet kan melde sig. Her har vi haft stor glæde af at lave tilmeldingerne i form af "Event" i Klubmodul.
 
- Gunnar, Vejle Tennis Klub

 

 "I øvrigt er det en stor fornøjelse at anvende jeres system til vores foreningsarbejde"

 
Det som er godt er at det er holdt undet mantraet "keep it simple", det kan jeg godt li' efter at have arbejdet med flere forskellige systemer som, SAP, Microsoft AX, Concorde. Så i skal fortsætte af den vej, hvilket i sikkert også gør, det værste der kunne ske for os små er i hæver grundprisen for jeres kernesystem, som følge af at systemet bliver mere udvidet i takt med brugerønsker. Jeg er sikker på det er en svær balancegang. Men ros for jeres produkt skal i have, det er godt og har betydet en god styring for os, det giver det nødvendige økonomiske overblik.
 
- Kasper, Hørve IF 
 

 

"Jeg er meget tilfreds med klubmodul og arbejder hele tiden på at få flere BMX klubber til at anvende Klubmodul." 

 
Til vores DM er der lige nu tilmeldt 335 kørere og der er 9 dage til sidste tilmelding, så vi regner med ca. 400 - 450 kørere. Så samlet set bliver det et arrangement på i alt 1.500 - 1.800 mennesker på vores anlæg. Klubmodul bruger vi i denne sammenhæng til at sælge campingpladser og madbilletter - via Event. Faktura/debitor delen bruger vi til at fakturere vores sponsorater. 
 
- Torben, Sorø BMX 

Se flere udtalelser