Har du set vores App?

Læs mere og hent den her.

KUNDERNE SIGER...

Vi kan ikke sige ofte nok hvor glade vi er for vores kunder. Uden vores kunder var der ikke noget Klubmodul!
Se herunder hvad nogle af vore kunder har at sige om Klubmodul.
 
 
Super god til at melde tilbage hurtigt og som aftalt! Virkelig dejligt med struktureret feedback (punktvis). Virkelig god til at komme med konstruktive forslag til forbedring. Tak for godt design/udvikling på Atlética siden.
Søren, Atlética Tri
 
Det er bare SÅ overskueligt. 
 
I har virkelig lavet nogle gode ting på det sidste, det er bare så lækkert. 
Mian Poss, Lyngby Svømmeklub
 
Da vi skulle modernisere håndboldklubbens HK73 forældede hjemmeside, lavede klub-modul et rigtig flot, moderne og brugervenligt design til os. Vi havde god kommunikation med klub-modul under implementeringen, og da den nye hjemmeside var live, fik vi fantastisk support til at få de sidste detaljer på plads allerede samme dag.
 
MVH Søren, HK73
 
Tak for hurtig support- endda her I juletiden. Nu virker det :-)
Rasmus Fossá, Klarup rideskole
 
Den sidder lige i skabet, og det gør resten af det I har lavet for os også. Megen ros herfra.
Henning, Tennisklubben Ryvang
 
I øvrigt er det en stor fornøjelse at anvende jeres system til vores foreningsarbejde, det som er godt er at det er holdt undet mantraet "keep it simple", det kan jeg godt li' efter at have arbejdet med flere forskellige systemer som, SAP, Microsoft AX, Concorde. Så i skal fortsætte af den vej, hvilket i sikkert også gør, det værste der kunne ske for os små er i hæver grundprisen for jeres kernesystem, som følge af at systemet bliver mere udvidet i takt med brugerønsker. Jeg er sikker på det er en svær balancegang. Men ros for jeres produkt skal i have, det er godt og har betydet en god styring for os, det giver det nødvendige økonomiske overblik.
Med venlig hilsen Kasper Skau, Kasserer Hørve IF
 
 
Tusinde tak Søren for hurtig reaktion. Jeg vil hurtigt gå i gang.br / Mange tak for din altid hurtige hjælp. Jeg er sikker på, at din video som sædvanlig er forståelig, og glæder mig til at se den.br / God dag.
Kærlig hilsen Mette Københavns Skiklub
 
Tusinde tak for hjælpsomheden, jeg syntes I har gjort et stort stykke arbejde for os, på meget kort tid.
Hilsen Gitte Soelberg Ansager Idrætsforening = AIF
Hej Janie
Tusinde tak for dine svar.
Vi er rigtig glade for systemet,også regnskabsdelen, hvor vi er ved at være med,med bogføringen.
Systemet letter virkelig kasser arbejdet, også nu hvor vi er kommet lidt mere ind i systemet og så er det jo rigtig dejligt, at du svare så hurtig tilbage på vores spørgsmål.
Hilsen Helle Rideklubben Vejle fjord
 
Der har kun været hurtige svar og brugbare svar hver gang en tumor som mig har henvendt sig
Jette Brandt, Odense Håndboldklub af 1977
 
Jeg vil lige sige, at styring og betaling af mad, overnatning mm. vha. Klubmodul til Middelfarts CyckelClubs børne/unge DM 2014 fungerede perfekt.
Venlig hilsen
Søren Kjærås
MCC kasserer & webmaster
 
Hurtig og effektiv hjælp - problem løst! :-)
Tina Helledie, HUI Håndbold
 
Hurtig respons på min henvendelse + hurtig løsning/opdatering af funktion i Klubmodul.
KH. Dianna
 
En hurtig afhjælpning af problemet og et klart svar - som altid!.
Aage Bech Kristensen
 
I skal også have ros for jeres venlige og hurtige support ;o)
Lone, Farum familie svøm
 
et superdejligt svar hver gang,
Hanne
 
Hej Søren Tak for hjælpen. Det var super hurtigt
Jane
 
Tusind tak for hjælpen, det har været super support :)
Mvh Jan Pedersen, Bov IF, Badminton
 
Hej Janie! Så er der "sgu" hul igennem :-) Tusind tak for jeres forståelse og endnu engang tak for et FANTASTISK betalingssystem - aldrig har det været nemmere at tjene penge :-) Endnu engang tak
Mvh. René
Dancestudio Step By Step
Sønderjyllands dansestudier Aabenraa // Haderslev // Sønderborg // Lintrup
 
Som altid en fantastisk support :-)
Kenn Øholm
 
I øvrigt er det en stor fornøjelse at anvende jeres system til vores foreningsarbejde, det som er godt er at det er holdt undet mantraet "keep it simple", det kan jeg godt li' efter at have arbejdet med flere forskellige systemer som, SAP, Microsoft AX, Concorde. Så i skal fortsætte af den vej, hvilket i sikkert også gør, det værste der kunne ske for os små er i hæver grundprisen for jeres kernesystem, som følge af at systemet bliver mere udvidet i takt med brugerønsker. Jeg er sikker på det er en svær balancegang. Men ros for jeres produkt skal i have, det er godt og har betydet en god styring for os, det giver det nødvendige økonomiske overblik.
Med venlig hilsen Kasper Skau, Kasserer Hørve IF
 
Hej Jeg synes, det er utroligt så meget I forbedrer jeres layouts/ menuer hele tiden -flot
Hilsen Ole, Roskilde Bordtennis
 
hurtig og kompetent svar på mit spørgsmål
Med Venlig Hilsen
Lars
Jeg er super tilfreds med jeres system og med den fantastiske personlige hjælp jeg fik til opstarten - ros til alle medarbejdere!!!
KH. Annelise, Rødovre skøjte- og hockeyklub
 
Jeg er meget tilfreds med klubmodul og arbejder hele tiden på at få flere BMX klubber til at anvende Klubmodul.
Til vores DM er der lige nu tilmeldt 335 kørere og der er 9 dage til sidste tilmelding, så vi regner med ca. 400 - 450 kørere. Så samlet set bliver det et arrangement på i alt 1.500 - 1.800 mennesker på vores anlæg.
Klubmodul bruger vi i denne sammenhæng til at sælge campingpladser og madbilletter - via Event.
Faktura/debitor delen bruger vi til at fakturere vores sponsorater.
Mvh. Torben, Sorø BMX
 
Hej Anders... Igen igen. Først vil jeg lige rose både dig og resten af medarbejderne i Klubmodul. I STYRER VILDT. Hurtig effektiv support, både på mail og online. Det er virkeligt dejligt at mærke i brænder for jeres arbejde!....
Venlig hilsen Bo, Aarhus Motorbådklub
 
Hej Klubmodul, Jeg ville bare lige skrive og sige at det er super fedt den måde kontingent betalingerne kører på, det er satme et godt system.
Venlig hilsen Morten Bilberg Rasmussen, Lyngby Badminton Klub
 
Hej Klubmodul, God jul til jer alle, og tak for et godt stykke arbejde. Det giver klubber som os en god mavefornemmelse at man tydeligt kan se at vores investering (tid &penge) er i et system der i den grad er "levende" og forbedrer sig løbende...
mvh, Jesper James, Borup IF Svømmeklub
 
Når man fortjener Ros – så skal man have det….
Det system som I har udviklet – er simpelthen så godt …. Jeg er en erfaren ”systembruger” – kender nok de første 15 økonomisystemer – hvoraf jeg er superbruger på mindst 5 af dem… Jeg havde aldrig forestillet mig at det ville være så nemt at bruge Klubmodul.
Havde bare lyst til at sende den her mail….
Mange hilsner, Lisbeth, Neptun Svømmeklub
 
Hej Klubmodul
Når jeg denne sommer igen vandre som turleder i de Toscanske bjerge, har jeg en helt anden ro end sidste år. Hvor jeg var ret spændt på hvordan det hele skulle forløbe med start af ny sæson og første gang online i værløse gymnastik.
Hvis jeg ikke tidligere har sagt det, vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige, at jeg er meget tilfredse med klubmodul, og Værløse Gymnastiks focus i 2010/11 er brug af flere af klubmoduls muligheder, samt foreningens videre visioner.
Sommer hilsen, Toscana - Hanne Svendsen, Værløse Gymnastik
 
Vi havde intet system og ingen hjemmeside. Men idag 2 måneder efter vi, at første gang holdt møde med klubmodul har vi både hjemmeside og et system til administration! Søndag den 26.4 gik vi i luften. Allerede i dag, mandag morgen var der 150 tilmeldte og 9 på venteliste! Alle tilmeldinger foregik fejlfrit.
Klubmodulsystemet er uden tvivl det rette for os. Personalet ved klubmodul sørgede for alt. De hjalp med hjemmeside, PBS og ydede fuld support i telefon og på email da vi oprettede hold og instruktører så vi følte os hele tiden trygge ved det nye system.
Palle Mikkelsen, formand Ugerløse Svømmeklub
 
Vores medlemmer er meget glade for at kunne betale med det samme. Vores medlems telefon har nu kun ca. 5 opkald pr. uge i Februar 2009 havde vi mellem 30 og 40 opkald pr. uge (før klubmodul) det giver bestyrelsen tid til andre ting.
Det er også nemmere at sende en fælles besked til vores medlemmer i tilfælde af aflysninger. Kun stor ros til klubmodul
Hilsen Kirsten Kasserer, Slangerup Svømmeklub
 
Vi er meget tilfredse med klubmodul. Alle vores opkrævninger foregår online, alle medlemsudfordringer klares meget meget nemmere nu! Det betyder mere tid for os i bestyrelsen til arbejde med klubben og håndbolden.
Vi kan kun anbefale klubmodul til alle håndboldklubber i danmark!
Ulla Christophersen, formand Herfølge Håndbold.
 
I Lyngby Dans bruger vi det integrerede regnskabsystem i klubmodul og er yderst tilfreds. Det har alle de funktionaliteter et moderne og professionel regnskabsystem skal have.
Med mange smarte funktioner der gør bogføringen utrolig nem. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til klubmodul og deres regnskabsystem.
Richard Schmidt, Revisor og økonomisk konsulent for LYAF
 
Vi har i Vejle Tennis Klub benyttet Klubmodul i et års tid, og vi er meget glade for systemet. Kombinationen af betaling med kreditkort, automatisk opdatering af medlemslister samt automatiseret bogføring af indbetalingerne er rigtig fin.
Siden oktober har vi kørt vores regnskab i systemet, og her er det dejligt, at man til enhver tid kan trække en saldo for de enkelte poster.
Og så har vi fået gode penge i kassen gennem Klubmoduls mulighed for gæstebetaling og for udlejning til ikke medlemmer. Vi har i klubben afviklet en del turneringer, hvortil spillere fra hele landet kan melde sig. Her har vi haft stor glæde af at lave tilmeldingerne i form af "Event" i Klubmodul.
Med venlig hilsen Gunnar Lund Kasserer i Vejle Tennis Klub
Hej alle på Klubmodul
Jeg er netop pr. 1. januar startet hos Birkerød Swim, som barsel vikar for Mia Hyldahl. Her skal jeg lave regnskab samt hjælpe med hold tilmeldinger mv. samt ha den daglige mail kontakt med forældre. Jeg har tidligere arbejdet som administrations chef i IT branchen og oplevet diverse programmer, databaser, moduler mv. MEN MEN Klubmodul er en af de bedste små ”opfindelser” nicher som jeg har oplevet. Genialt sat op og sammensat, fuldstændig som en forening skal bruge og ikke mere eller mindre. Sammensætningen over til de forskellige modul tillæg er genial og brugernes profil oprettelser, som går igen til alle moduler. Jeg er ekstra vild med jeres hjælpe funktion, at det vises som video og er nem at forstå for os udefrakommende.
Jeg har virkelig udbredt min ros til netværket, som i den grad anbefales jeres koncept.
Med bedste hilsner, Malene Orry - Birkerød Svømmeklub
 
Vi bruger i dag klubmodul med stor succes og mener det er klart det bedste system der er for gymnastikforeninger!
Vi får super support og hjælp hele vejen og i dag melder vores medlemmer sig flittigt på holdene. Systemet løser næsten alle vores udfordringer meget nemt og brugervenligt.
Vi anbefaler klubmodul til alle gymnastikforeninger
Erik, Bestyrelsesmedlem - IF32 Glostrup
 
Vi er meget tilfredse med klubmodul. Alle vores opkrævninger foregår online, alle medlemsudfordringer klares meget meget nemmere nu! Det betyder mere tid for os i bestyrelsen til arbejde med klubben og håndbolden.
Hanne, Formand Værløse Gymnastikforening
 
 
Har du også lyst til at give en anbefaling af Klubmodul vil vi sætte stor pris på det. På den måde er du måske med til at gøre beslutningen nemmere for nye kommende klubber.