1. Introduktion og roller
  1. Klubmodul
   1. Selskabsoplysninger: Klubmodul ApS er et anpartsselskab registreret med CVR.nr. 31501512, Slotsgade 49, 2. Sal. 3400 Hillerød. Den officielle e-mailadresse er salg@klubmodul.dk, den officielle web-adresse er www.klubmodul.dk.
   2. Klubmodul ApS er handelsagent for nærværende forening og handel og anden aftale med dig sker således i nærværende forenings navn og for nærværende forenings regning og risiko.
   3. Klubmodul ApS leverer som handelsagent en online softwarepakke bestående af medlemsadministration, regnskab, hjemmesidestyring med mere ved navn Klubmodul, for nærværende forening, som administrerer medlemskaber, herunder betaling af kontingent, til- og afmelding til hold og begivenheder samt køb af produkter fra nærværende forening.
   4. Klubmodul ApS leverer en App til nærværende forening og dens medlemmer. Appen kan anvendes til oprettelse af hold, grupper, begivenheder med mere samt kommunikation mellem trænere og medlemmer. Appen udvikles løbende og flere funktioner der ikke er beskrevet her vil kunne forventes.
  2. Nærværende forening
   1. Nærværende forening er din direkte aftalepart, og når du via hjemmeside og betalingsløsninger indgår aftaler, er det således med nærværende forening.
 2. Vilkår og betingelser for hjemmesiden & app
  1. Ved benyttelse af Klubmodul ApS’ formidlingsplatform, herunder brug af nærværende forenings hjemmeside samt app (”Hjemmesiden, hjemmeside” og “APP”, “appen” eller “app”) accepterer du disse vilkår og betingelser for anvendelse af hjemmesiden & APP (”Vilkår”). Såfremt du ikke kan acceptere vilkårene, skal du forlade hjemmesiden øjeblikkelig og stoppe brugen af Appen samt afinstallere eller slette appen.
  2. Klubmodul ApS og nærværende forening kan ændre vilkårene når som helst. Du bør derfor løbende besøge hjemmesiden for at se de gældende vilkår. Du vil være underlagt de politikker samt vilkår og betingelser, der er gældende på det tidspunkt, hvor du anvender Hjemmeside og/eller APP.
  3. Du er ansvarlig for at indgå alle de aftaler, der er nødvendige for, at du har adgang til Hjemmesiden. Du er ligeledes ansvarlig for at sikre, at alle personer, der går ind på Hjemmesiden via din internetforbindelse, er bekendt med vilkårene, og at de overholder dem.
  4. Du er ansvarlig for at indgå alle de aftaler, der er nødvendige for, at du har adgang til at downloade og installere appen. Du er ligeledes ansvarlig for at sikre, at alle personer, der appen via din enhed, er bekendt med vilkårene, og at de overholder dem.
 3. Pris og betaling
  1. Når du køber varer eller ydelser via nærværende forenings hjemmeside, indgår du en handel direkte med nærværende forening. Din betaling sker via Klubmodul ApS og via Nets A/S eller en anden godkendt indløser. Den sker med frigørende virkning for dig, så snart du har betalt. Klubmodul ApS overfører din betaling til nærværende forening.
  2. Når du anvender hjemmesiden til at betale for varer og ydelser m.m. fra nærværende forening, sker aftaleindgåelse og betaling på tilsvarende vis. Se ovenfor.
  3. Der kan opkræves et gebyr i forbindelse med din betaling på hjemmesiden. Et eventuelt gebyr vil altid være angivet tydeligt alle steder, hvor en transaktion kan foretages samt fremgå tydeligt af alle priser nævnt på hjemmesiden. Endvidere vil et opkrævet gebyr fremgå af din kvittering.
  4. På hjemmesiden kan der betales med følgende betalingsmidler:
   Dankort
   Visa/Dankort
   Visa Electron
   MasterCard
   Mastercard Debit
  5. Betaling for ydelser såsom kontingent og holddeltagelse etc. sker forud. Varer købt i webshop betales først ved afsendelse eller udlevering af varen.
  6. Klubmodul ApS benytter NETS A/S som betalingsgateway. NETS A/S er ansvarlig for den krypterede transaktion mellem dit betalingskort og indløser. Læs mere på nets.eu om sikkerheden ved online betaling.
  7. Alle priser nævnt på hjemmesiden er eksklusiv moms da de fleste ydelser leveret af en forening, sportsklub eller organisation er momsfritaget. Eventuelle gebyrer er undtaget da disse er inklusive 25% moms.
  8. Det er en forudsætning for medlemskab af nærværende forening, at du tilmelder dig betaling via VISA/Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt som betalingskort i Danmark af de pågældende myndigheder.
  9. Tilbyder nærværende forening løbende træk skal du i forbindelse med din første betaling godkende, at Klubmodul ApS fremover må trække kontingentet fra dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab, eller melder dig ud af nærværende forening.
   1. Beløbet du skal betale via Klubmodul ApS for ydelser leveret af nærværende forening, trækkes automatisk via dit betalingskort.
   2. Du kan senest 10 dage inden hver betaling modtage en e-mail og eller sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale.
   3. Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos hverken nærværende forening eller Klubmodul ApS, men hos NETS A/S.
   4. Klubmodul ApS og nærværende forening benytter NETS A/S, som er godkendt til denne form for transaktioner. Alle transaktioner behandles krypteret, ingen kortdata er derfor synlig.
  10. Kvittering for betaling sendes pr e-mail. Når du tilmelder dig, accepterer du disse vilkår.
  11. Du stopper medlemskabet og den tilhørende kontingentbetaling ved at kontakte nærværende forening, eller hvis muligt, melde dig ud via hjemmesiden, se nærmere herom andetsteds på hjemmesiden eller kontakt nærværende forening, sportsklub eller organisation, ved tvivl. Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Klubmodul ApS og/eller nærværende forening påmindelse pr. e-mail herom, og du må herefter foretage kontingentbetalingen eller en tilmelding med det nye betalingskort.
  12. Når du har modtaget det nye betalingskort, skal du logge ind i nærværende forenings hjemmeside og opdatere dette.
  13. Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på hjemmesiden tilhørende nærværende forening, som beskrevet ovenfor.
 4. Fortrydelsesret
  1. Som udgangspunkt er der ingen fortrydelsesret på købte ydelser såsom kontingenter, holddeltagelser o.l. (se evt. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 12" ). I særlige tilfælde kan der træffes aftale om refundering ved fortrydelse med udbyderen af den pågældende ydelse dvs. nærværende forening. Det påhviler forbrugeren selv at kontakte nærværende forening op til 14 dage efter købet har fundet sted i så fald.
  2. Har du købt en vare (f.eks t-shirt eller anden fysisk vare) har du 14 dages fortrydelsesret, fortrydelsesretten gælder fra leveringstidspunktet. Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten for en vare, skal varen returneres til nærværende forening inden udløbet af fortrydelsesfristen.
 5. Privatlivspolitik
  Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores besøgende. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi vil behandle dine personoplysninger.

  Vores hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse og til at identificere dine præferencer på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies i overensstemmelse med vilkårene i denne privatlivspolitik.

  Hvilke oplysninger indsamler vi?
  Vi kan indsamle, opbevare og bruge følgende typer personoplysninger:

  A. Oplysninger om din computer og om dine besøg på og brug af denne hjemmeside (herunder, men ikke begrænset til din IP-adresse, geografisk placering, browser type og version, operativsystem, henvisning kilde, længde af besøg, sidevisninger, website navigation
  B. Oplysninger om eventuelle transaktioner mellem dig og os på eller i relation til denne hjemmeside, herunder oplysninger om dine eventuelle køb af varer eller tjenester (herunder men ikke begrænset til navn, faktureringsadresse, kreditkortoplysninger)
  C. Oplysninger, du giver til os med henblik på tilmelding hos os (herunder men ikke begrænset til navn, e-mail, telefonnummer, adresse og postnummer)
  D. Oplysninger, du giver til os med henblik på at abonnere på vores website-tjenester, e-mail meddelelser og / eller nyhedsbreve (herunder men ikke begrænset til navn, email)
  E. Andre oplysninger, som du vælger at sende til os; Og før du oplyser os personlige oplysninger om en anden person, skal du have denne persons samtykke til både videregivelsen og behandlingen af at personlige oplysninger i overensstemmelse med vilkårene i denne privatlivspolitik.
  1. Når du benytter hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere dig, selv om du er logget ind.
  2. Når du anvender appen indsamles data såsom brugernavn, navn, email og telefonnummer. Disse data behandles krypteret.
  3. Følsomme data, eksempelvis betalingskortinformationer, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer") kan identificeres ved at den pågældende adresse i browseren begynder med HTTPS.
  4. De servere, der opbevarer data om vores brugere e.g. navn, adresse, email etc. opbevares krypteret og sikret bag en firewall.
  5. Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med Persondatalovens regler herom. Der opbevares ingen følsomme oplysninger om dig. Eks. etnicitet, religion eller race.
  6. De oplysninger, du giver ved din brug af hjemmesiden og APP, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende anvendt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Klubmodul eller Klubmoduls leverandører samt udsendelse af nyhedsbreve, pushbeskeder samt SMS, som du har tilmeldt dig. Nyhedsbreve kan dog altid fravælges, enten via din profil eller ved at kontakte afsenderen. Se endvidere Pkt. 7 herunder.
  7. Som registreret bruger i Klubmodul, Klubmodul APP eller Klubmoduls leverandører har du altid mulighed for indsigt i de oplysninger, vi har samlet om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
  8. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.
   9. Har du ikke en aktiv tilmelding, kan du til enhver tid slette din profil på foreningens hjemmeside. Dette vil slette alle personhenførbare data og anonymisere data der skal bruges i forbindelse med historik. Har du en aktiv tilmelding skal du tage kontakt til foreningen for at anmode om afmelding og sletning.
 6. Brugernavn og adgangskode
  1. Ønsker du at tilmelde dig hold eller andre ydelser hos en forening, sportsklub eller organisation via Klubmodul eller Klubmoduls leverandører, tildeles du et brugernavn og en adgangskode.
  2. Det er dit ansvar at opbevare brugernavn og adgangskode på betryggende vis og ikke videregive disse informationer til andre.
  3. Du kan bestille en ny adgangskode på den hjemmeside eller via appen, hvor du har oprettet dig som bruger.
 7. Nyhedsbreve
  1. Du kan tilmelde dig nyhedsbreve ved nærværende forening via Klubmodul.
  2. Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbreve, udsendes de via e-mail til den e-mailadresse, du har oplyst.
  3. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbreve ved at:
   1. slette din profil på hjemmesiden
   2. slette appen fra din enhed
   3. ved at framelde dig nyhedsbreve enten via et link i nyhedsmailen eller på din profil via hjemmesiden.
  4. I nyhedsbrevene kan der forekomme reklamer for organisationens sponsorer og eller samarbejdspartnere.
 8. Cookies
  Ligesom mange hjemmesider, bruger vi "cookies" til at indsamle oplysninger. En cookie er en lille datafil, som vi overfører til din computers harddisk for registreringsformål.

  Vi kan bruge både "session" cookies og "vedvarende" cookies på hjemmesiden. Session cookies vil blive slettet fra din computer, når du lukker din browser. Vedvarende cookies forbliver gemt på din computer, indtil slettet, eller indtil de når en bestemt udløbsdato. Vi bruger session cookies for se, hvilke sider du besøger på hjemmesiden og til at forebygge svig og øget hjemmesidesikkerhed. Vi bruger vedvarende cookies for at kunne genkende dig, når du besøger hjemmesiden og til at holde styr på dine præferencer i forhold til din brug af vores hjemmeside.

  Vi bruger Google Analytics og anden analyse software til at analysere brugen af dette website. Google Analytics genererer statistik og andre oplysninger om brug af hjemmesiden ved hjælp af cookies, som er gemt på brugernes computere. De oplysninger, der genereres i forbindelse med vores hjemmeside, bruges til at oprette rapporter om brugen af hjemmesiden. Google vil gemme disse oplysninger. Googles privatlivspolitik findes på: http://www.google.com/privacypolicy.html.

  Du kan instruere din browser, ved at ændre i indstillingerne til ikke at acceptere brug af cookies, eller til at spørge dig før du accepterer en cookie fra de websteder, du besøger. Hvis du ikke accepterer cookies, kan det have negativ indflydelse på anvendeligheden af mange hjemmesider, herunder denne.

  Facebook Plug-in Vi bruger et "plugin" fra Facebook (Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 USA). Personlige data overføres til Facebook via plugin'et og bruges. Vi forhindrer ubevidst og uønsket indfangning og transmission af data via en 2-kliks løsning. Det betyder, at plugin ikke aktiveres, før du klikker på det. Dette åbner op for indsamling og overførsel af data til Facebook. Vi indsamler ikke personlige data via plugin'et.

  Bemærk: Typen og omfanget af dataforbruget åbnet via plug-in’et bestemmes af Facebook alene. Vi har ingen kontrol over, hvilke data et aktiveret plugin registrerer, og hvordan Facebook bruger det. Oplysninger om dette findes i Facebooks fortrolighedspolitik. Det forventes, at mindst din IP-adresse og enhedsrelaterede oplysninger vil blive indsamlet og brugt. Teknisk er det også muligt at installere cookies på din computer. Hvis du er logget ind på Facebook ved hjælp af den samme computer, mens du bruger vores hjemmeside, kan Facebook identificere dig som en besøgende på vores hjemmeside.

  Vi bruger plugin'et til at gøre det muligt at oprette eller kæde profil sammen med en profil på Facebook, så Facebook login, kan bruges til at logge ind på ens profil på hjemmeside og i app.

  Når der forbindes læses Navn, Email og Profilbillede fra Facebook. Disse gemmes ikke, men kan bruges til oprettelse af profil.

  Når forbundet, kan samtykke trækkes tilbage på ens profil ved at frakoble forbindelsen til Facebook eller slette profilen.

  Facebook Pixel Vi anvender Facebook Pixel til annoncering på Facebook. Pixlen sikrer, at annonceringen er rettet mod relevante personer og måler samtidig effekten af annonceringen. Derfor vil du som besøgende på klubmodul.dk og Klubmodul administrede hjemmesider ved anvendelse af Facebook kunne opleve annoncer fra klubmodul.dk. Facebook Pixel matcher dine oplysninger fra dit besøg på klubmodul.dk, herunder IP-adresse og enhedsrelaterede oplysninger, med Facebook’s egne data til at identificere din Facebook-bruger og på denne måde målrette annonceringen. For mere information omkring, hvordan Facebook behandler data, henviser vi til Facebooks Datapolitik.

  Hvis du ikke ønsker, at annoncering fra klubmodul.dk på Facebook, kan du ændre dine annoncepræferencer under dine Facebook-indstillinger på følgende link: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen (kræver Facebook-login).
 9. Tekniske krav til brugerens udstyr
  1. Der arbejdes på at optimere teknikken på hjemmesiden, således at hjemmesiden fungerer i de mest udbredte browsere (Chrome, Internet Explorer, Edge, Safari, Mozilla, Opera) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).
  2. Appen kan anvendes på iOS og Android.
 10. Ansvarsfraskrivelse
  1. Klubmodul ApS og nærværende forening er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmeside og App, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder som er udenfor vores kontrol.
  2. Klubmodul ApS og nærværende forening kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af hjemmesiden, Appen eller Klubmodul generelt.
  3. Vi tager forbehold for taste- og prisfejl forkert angivet tidspunkter og lokationer.
  4. Klubmodul ApS og nærværende forening indestår ikke for, at hjemmesiden og Appen og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.
  5. Selvom Klubmodul ApS tilstræber at sikre, at oplysningerne på hjemmesiden og Appen er korrekte, lover vi ikke, at de er præcise eller fuldstændige. Klubmodul ApS og nærværende forening kan foretage ændringer i materialet på denne Hjemmeside og i Appen eller til de ydelser og priser, der er beskrevet, når som helst og uden varsel. Materialet på hjemmesiden og Appen kan være forældet, og Klubmodul ApS og nærværende foreningforpligter sig ikke til at opdatere materialet. I særdeleshed kan det ikke garanteres at de oplysninger, som er har leveret og vises på hjemmesiden og Appen, som f.eks. beskrivelser, priser og forventede tider, er korrekte eller opdaterede.
  6. Klubmodul ApS og nærværende forening er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller foto.
  7. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Klubmodul ApS og nærværende forening.
  8. Klubmodul ApS og nærværende forening påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Klubmodul, App eller vore leverandørers ydelser på hjemmesiden.
  9. Hvis du ønsker at reklamere på en ydelse eller den service, en forening har leveret, kan du kontakte Klubmodul ApS Kundeservice som beskrevet ovenfor som derefter kontakter foreningen og beder om en udredelse på dine vegne. Bemærk venligst, at Klubmodul ApS ikke kontrollerer foreningerne og kvaliteten på ydelser eller den service, nærværende forening leverer. Klubmodul ApS er ikke ansvarlig overfor dig. Det er nærværende forening. Klubmodul ApS kan ikke garantere og er ikke ansvarlig for at give dig kompensation, heller ikke på vegne af nærværende forening. Klubmodul ApS vil vurdere de enkelte sager såfremt de skulle opstå og gerne bistå med at finde en passende løsning for dig og nærværende forening. Klubmodul ApS opfordrer dog til, og anbefaler, at du selv tager kontakt til nærværende forening og forsøger at udrede omstændighederne.
  10. Du er ansvarlig for sikkerheden af det kodeord, du har brugt til at registrere dig på hjemmesiden og Appen.
  11. Medmindre Klubmodul ApS eller en sportsklub eller -forening ved uagtsomhed videregiver dit kodeord til tredjemand, er Klubmodul ApS og nærværende forening ikke ansvarlig for uberettigede transaktioner, der indgås ved brug af dit navn og kodeord.
 11. Kundeservice
  1. Generelt: Kunder og brugere er meget vigtige for os, vi vil gå langt for at afhjælpe ethvert opstået problem. Husk dog, at din aftalepart er nærværende forening og ikke Klubmodul ApS. I henhold til §10 stk. 9 ovenfor vil klubmodul ApS Kundeservice så vidt muligt forsøge at hjælpe dig, hvis du har problemer med din tilmelding/bestilling. Du kan kontakte Kundeservice her på dette link, eller ved at klikke på kontakt eller vælge "Hjælp" eller en lignende knap, eller ved at ringe til det telefonnummer, der er anført på hjemmesiden.
  2. Spørgsmål til din tilmelding eller bestilling: Hvis du har andre problemer med din tilmelding eller bestilling, kan du kontakte Kundeservice som beskrevet ovenfor, venligst angiv dit navn og hvilken forening der er tale om, evt. med link til den pågældende ydelse du har købt/bestilt og Kundeservice vil derefter forsøge at kontakte foreningen for at følge op på din henvendelse.
  3. Ændring eller annullering af din tilmelding eller bestilling: Hvis du ønsker at annullere eller ændre din tilmelding eller bestilling, efter den er afgivet, og betalingen er godkendt, kan du kontakte Kundeservice som beskrevet ovenfor, og de vil forsøge at kontakte nærværende forening og meddele dem dit ønske. Det er dog ingen garanti for, at Kundeservice kan komme i kontakt med nærværende forening, eller at nærværende forening accepterer dine ønsker. Klubmodul opfordrer dog og anbefaler, at du selv tager kontakt til nærværende forening og forsøger at finde en løsning, da det er nærværende forening der står for planlægning etc.
  4. Klager og feedback: Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af en ydelse eller den service nærværende forening har leveret, kan du give feedback til Klubmodul ApS i form af anmeldelse, kommentarer og bedømmelser som afspejler din oplevelse.
  5. Kompensation: Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten på en ydelse eller den service, nærværende forening har leveret, og du ønsker at få refunderet beløbet eller et forholdsmæssigt afslag i prisen eller en anden kompensation, skal du kontakte Kundeservice som beskrevet ovenfor og Kundeservice vil derefter forsøge at kontakte nærværende forening og bede om en kompensation på dine vegne. Bemærk venligst, at vi ikke kontrollerer nærværende forening og kvaliteten på ydelser eller den service, den leverer, og vi kan ikke give og er ikke ansvarlige for, at give dig kompensation på vegne af nærværende forening. Klubmodul opfordrer dog til og anbefaler, at du selv tager kontakt til nærværende forening og forsøger at udrede omstændighederne.
 12. Force majeure
  1. Klubmodul ApS er ikke ansvarlig for manglende eller forsinket opfyldelse af nogen af vores forpligtelser, som skyldes begivenheder uden for vores rimelige kontrol (Force majeure).
  2. Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, manglende begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol og omfatter især (uden begrænsning) følgende:
   (a) strejke, lockout eller andre kollektive kampskridt
   (b) civile uroligheder, oprør, invasion, terrorangreb eller trussel om terrorangreb, krig (uanset om den er erklæret eller ej) eller trussel om eller forberedelse til krig
   (c) brand, eksplosion, uvejr, oversvømmelse, jordskælv, sammensynkning, epidemi, pandemi eller anden naturkatastrofe
   (d) umuliggørelse af brug af jernbaner, skibe, fly, biltransport eller andre offentlige eller private transportmidler
   (e) umuliggørelse af brug af offentlige eller private telenetværk
   (f) en regerings handlinger, dekreter, lovgivning, forordninger eller begrænsninger.
  3. Vores opfyldelse af en kontrakt anses for at være ophævet i den periode, Force majeure-begivenheden varer, og vi vil have udsættelse med opfyldelsen i en sådan periodes varighed. Vi vil gøre vort bedste for at bringe Force majeure-begivenheden til ophør eller finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til kontrakten kan opfyldes på trods af Force majeure-begivenheden.