Lad mig give dig et eksempel: I din klub skal i opkræve kontingent for fodbold. I samme øjeblik medlemmet tilmelder sig et hold eller et event på jeres hjemmeside, betaler han/hun kontingentet. Når medlemmet først har tilmeldt sig et hold og betalt det første kontingent, vil næste trækning af kontingent til foreningen eller klubben ske ganske automatisk. Via Klubmoduls betalingsløsning kan jeres forening/klub tage imod betaling med dankort og alle kendte betalingskort. Den meget populære og anvendte betalingsform Mobilepay er selvfølgelig også til stede i Klubmodul, så i har mulighed for at anvende denne betalingsløsning i jeres forening. Med vores opkrævningssystem til klubber og foreninger, har vi gjort det nemt for jer ved at samle alle disse digitale online betalingsløsninger. Når i vælger at indgå et samarbejde med Klubmodul, vil det gå som smurt i olie, med at få medlemmerne til at betale kontingent til tiden.

 

Ja tak til alle kendte betalingskort 

Et af de allerstørste ønsker, vi hører fra næsten alle klubber og foreninger, er en nemmere og billigere løsning til at modtage alle kendte betalingskort - en såkaldt indløsningsaftale. Mange klubber og foreninger tilbyder i dag ikke deres medlemmer mulighed for at betale med bla. Mastercard, Mastercard debit og flere andre kort, da en aftale om at kunne modtage disse kort er forholdsvis dyr. Ikke nok med at der er mange udgifter forbundet med både denne aftale og en evt. eksisterende dankortaftale, så er der også en del administration forbundet med aftalerne. Derfor har vi udarbejdet en model - godkendt af NETS A/S, og i samarbejde med Nordea Bank A/S, der ganske enkelt går ud på, at Klubmodul håndterer alle online betalinger.

Løsningen

 

Klubmodul faciliterer betalingerne af medlemskabet/kontingentet og alt andet til medlemmet på vegne af klubben/foreningen. Alting foregår på foreningens hjemmeside som i dag, men det er Klubmodul, der tager imod betalingen fra medlemmet. Løsningen ændrer som sådan ikke noget rent praktisk for hverken forening eller medlem. Betalingen sendes via DIBS->NETS->Klubmodul->Nordea->Foreningens bank.
Foreningerne er fortsat ansvarlige for at levere den købte ydelse, ganske som i dag. Eneste forskel er blot, at det er Klubmodul, der har formidlet salget. Foreningen modtager således ikke flere forskellige fakturaer fra NETS og andre, det er udelukkende pengene, som foreningen modtager. Den rette betaling, vel at mærke! Sælges der et kontingent til kr. 900,- så er det kr. 900,- foreningen modtager. Dermed er bogføringen også gjort nemmere. Klubmodul står som nævnt for betalingsformidlingen mellem medlem og foreningen. Der tillægges et formidlingsgebyr fra Klubmodul på betalingen se priser og eksempler herunder.

Hvad skal et medlem betale?

  • Et fast gebyr på 1,6%

Foreningen får sit kontingent og medlemmet betaler gebyret. Alt er betalt, og pengene sendes direkte til foreningens bankkonto og betalingen optræder som vanligt i Regnskabsmodulet i Klubmodul.

Aftaler med NETS og andre?

Har I allerede en aftale med NETS A/S eller andre skal disse aftaler opsiges. 

5 fordele

  • Hurtig og nemt i gang
  • Intet årsabonnement for en løsning
  • Langt nemmere bogføring
  • Lille brugerbetaling lig med bedre frivillig drift i klubben
  • Betalingerne fremkommer automatisk i kassekladden