Har du set vores App?

Læs mere og hent den her.

Få styr på medlemsrodet i klubben

Antallet af forskellige former for klubber og foreninger i Danmark stiger støt. At mødes i en klub eller forening er en god måde at nyde sin hobby i fællesskab med andre ligesindede på og samtidig få nye bekendtskaber. Nogle klubber har flere 1000 medlemmer, mens andre er små og lokale. Uanset om man befinder sig i en rollespilsforening eller en fodboldklub er der dog én ting, der går igen: Der skal holdes styr på kontingent, medlemmer, sociale arrangementer osv. Rent administrativt kan dette hurtigt gå hen og blive en uoverskuelig proces for administrationen.

Saml tropperne for enkelthedens skyld

Heldigvis er der en måde, hvorpå din klub kan få samlet det hele på et sted. Uanset om det er det sæsonbetingede kontingent, betaling til diverse stævner, eller tilmelding til den årlige julefrokost, så kan du undgå medlemsrodet på en simpel måde: Ved at få det hele samlet på Klubmodul.dk, bliver det enkelt og overskueligt at holde styr på medlemmerne. Og man behøver ikke at være IT-ekspert for at få opsat systemet, da Klubmodul med glæde sørger for opsætningen. På den måde skal der bruges mindre tid på administrative og kedelige opgaver, og der kan bruges mere tid på rent faktisk at forbedre kluboplevelsen for medlemmerne.

 

Forkæl klubbens medlemmer på en enkelt måde

En nem og hurtig måde at forkæle sine medlemmer lidt ekstra på er ved regelmæssigt at forbedre faciliteterne i klubben. Det behøver overhovedet ikke at være en omfattende og økonomisk krævende renovering. Det kan være alt fra at få opsat et bordfodboldbord til indkøb af en ny og moderne kaffemaskine. Ofte skal der ikke meget til. For at finde frem til den rigtige kaffemaskine, kan man smutte forbi test-basen. Ønsker man at forkæle sine medlemmer endnu mere, kan man overveje at få dele af klubkøkkenet renoveret, da det ofte er i køkkenet, folk mødes i. For inspiration til dette - klik her.