Har du set vores App?

Læs mere og hent den her.

Få opdateret kernen i klubhuset

Der kommer mere og mere fokus på folkesundheden og vigtigheden af motion. For at motion ikke skal være alt for kedeligt, melder folk sig ind i forskellige former for sportsklubber. Her er man fælles om sporten, og man får rørt sig samtidig med, at man har det sjovt. Nogle sportsgrene som f.eks. fodbold, håndbold, badminton og kampsport er blevet meget populære som motionsgren, og klubberne har derfor rigtig mange medlemmer. I nogle klubber mere end 1000 medlemmer. Det kan være enormt besværligt rent administrativt, at skulle holde styr på så mange kontingenter, der skal betales. Nemmere bliver det ikke af, at der også skal betales til stævner, udflugter og sociale arrangementer. Her er det nemlig ikke alle medlemmer, der skal med. Det bliver derfor hurtigt uoverskueligt for administrationen at skulle holde styr på hvem der har betalt, hvem der ikke har betalt, og hvem der slet ikke skal med.

Få det hele samlet på ét sted

I stedet for at have de forskellige hold, betalinger, ventelister m.m. adskilt, bliver det hele meget nemmere, hvis man har det hele samlet på et sted. Her kan man benytte klubmodul.dk, der nemt og enkelt samler alt fra stævner og medlemslister, til tilmelding af gratister. Man kan ligeledes tilføje sociale arrangementer på sitet, som medlemmerne enkelt kan betale. Dermed bliver selv tilmeldingen til den årlige julefrokost en smal sag. Klubmodul.dk hjælper med opsætning, så man behøver ligeledes ikke være it-ekspert for at tage systemet i brug.

Få opdateret den udvendige kerne

At få opdateret klubbens medlemssystem er dog ikke noget, som medlemmerne får så meget gavn af. Hvis man ønsker at få opdateret klubhuset udadtil, kan man give faciliteterne en opgradering. Det kan være alt fra en ny, smart kaffemaskine til en sofalounge, hvor medlemmerne kan hænge ud. Oftest skal der ikke meget til. https://boligafdelingen.dk/ er en god inspirationskilde til, hvad man kan gøre for medlemmerne i klubhuset.